Mainos:Rattijuopumus Nurmeksessa – 40. kerta ilman ajo-oikeutta.

NordenBladet ‚ÄĒ

06.06.2020 klo 10.40Itä-Suomi
Noin 20 ‚Äďvuotias nurmeslainen mies kuljetti kilvet√∂nt√§ henkil√∂autoa Nurmeksessa Kynsiniemenkadulla perjantaina noin kello 20. H√§n puhalsi nollat, huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle eik√§ miehell√§ ollut henkil√∂auton kuljettamiseen vaadittavaa ajokorttia. Poliisi tutkii tapausta rattijuopumuksena, huumausaineen k√§ytt√∂rikoksena, ajoneuvorikkomuksena sek√§ kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. T√§m√§ oli 40. kerta vuoden sis√§ll√§, kun h√§n kuljetti ajoneuvoa ilman ajo-oikeutta.
Liperiläinen n. 30 vuotias nainen kuljetti henkilöautoa Liperissä Liperintiellä perjantaina noin kello 16. Hän puhalsi 0 o/oo, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.
Paikkakuntalainen hieman alle 40 -vuotias mies menetti moottoripyörän hallinnan ja suistui tien oikean reunan ojaan vasemmalle kaartuvassa mutkassa Valtimon keskustassa perjantaina noin kello 18. Kuljettaja puhalsi alkometriin 3,5 o/oo. Hänet vietiin tarkastettavaksi sairaalaan, poliisi tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Liperiläinen noin 25 -vuotias mies ajoi pakettiautolla ulos tieltä Heinävedentiellä Liperissä perjantaina noin kello 20. Ulosajossa auto oli törmännyt puuhun ja pyörähtänyt katolleen, törmäys oli ollut niin voimakas, että puun latva oli katkennut. Kuljettaja puhalsi nollat, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Pakettiauto oli varastettu aiemmin Joensuusta, poliisi tutkii tapausta mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, sillä miehellä ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory