Mainos:Kokemäen poliisiaseman tiedote 6.6.2020

NordenBladet ‚ÄĒ Harjavalta:
Vuonna -01 syntyneen ulkopaikkakuntalaisen naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Harjavallassa 4.6.2020 n. klo 19.30. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta, joka oli ajellut henkilöautolla Harjavallan keskustassa. Kokemäen kenttäpartio oli tavoittanut kyseisen ajoneuvon Harjavallasta Kalevankadulta ja kuljettajan paikalla olleelle naishenkilölle suoritettu puhalluskoe oli antanut nolla tuloksen. Kuljettajalle suoritettu huumausainepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen useille eri huumausaineille. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon. Rattijuopumuksen lisäksi kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.
****
Vuonna -81 syntyneen mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Harjavallassa 5.6.2020 n. klo 21.00. Satakunnan poliisipartiota vastaan oli ajanut VT2:lla Nakkilan kohdilla henkilöauto, jonka perään partio oli lähtenyt. Partio sai pysäytettyä ajoneuvon Harjavallan Nesteen pihalle ja kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 0.04 mg/l. Kuljettajan käytös antoi kuitenkin viitteitä päihteisiin, joten kuljettajalle oli suoritettu huumausainepikatesti. Testi antoi positiivisen tuloksen kannabikselle. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksen ja huumausaineen käyttörikoksen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta, koska kuljettajalle ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja ajoneuvo oli ollut ajokiellossa.
Huittinen:
Epäilty törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen Huittisissa Korkeakoskentiellä 5.6.2020 n. klo 04.00 Р04.55. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen pahasti vaurioituneesta henkilöautosta Korkeakoskentiellä. Paikalle oli hälytetty sairaankuljetuksen yksikkö sekä lääkärihelikopteri. Ajoneuvon vuonna -96 syntynyt miespuolinen kuljettaja oli ollut reagoimaton paikalle ensimmäisenä saapuneen sivullisen henkilön kommunikointiin, mutta oli myöhemmin pystynyt keskustelemaan lääkintäyksiköiden kanssa. Kuljettaja oli puhaltanut tuloksen 1.02 mg/l. Kuljettaja oli toimitettu TYKSiin saamaan jatkohoitoa. Poliisin alustavien selvitysten mukaan kuljettaja oli ajautunut loivassa mutkassa tien oikealle puolen ojaan ja siitä edelleen katon kautta ympäri, jääden ajotielle renkailleen. Ajoneuvo vaurioitui kauttaaltaan. Kuljettajan tilasta ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory