Mainos:Vangitseminen Outokummun vuoden 2006 henkirikosepäilyssä

NordenBladet —

05.06.2020 klo 14.11Itä-Suomi
Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään vanginnut alle 50-vuotiaan naisen Outokummun vuoden 2006 henkirikosepäilyssä. Vangitseminen on tehty ”syytä epäillä” -perusteella. Vangitsemisasiaa käsitellään seuraavan kerran tiistaina 9.6.2020.
Poliisi on tänään ottanut kiinni noin 30-vuotiaan miehen kiinni rikoksesta epäiltynä samaan rikosepäilyyn liittyen. Mies on tällä hetkellä pidätettynä. Kiinniotto tehtiin Pohjois-Karjalan alueella. Hänen osaltaan ratkaisu vangitsemisvaatimuksesta on tehtävä maanantaihin klo 12 mennessä.
Poliisi jatkaa edelleen tiiviisti asian esitutkintaa. Asiaa tutkitaan tappo -rikosnimikkeellä. Tutkinnan keskiössä on vuonna 2006 kadonneen Heikki Karpovin katoamistapauksen sekä tänä keväänä poliisille tulleiden tietojen selvittäminen. Kevään aikana poliisille on tullut tietoja, joiden mukaan Outokummun Kalaton lammessa on vainaja.
Etsintöjä Kalaton-lammella jatketaan perjantain ja ensi maanantain välillä.
Edelleen kaikkia asiaan liittyviä vihjeitä tai havaintoja pyydetään ilmoittamaan numeroon 041 4948 141 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory