Mainos:Polkupyörävarkauksien sesonki käynnissä

NordenBladet — Tampereella poliisille ilmoitettiin anastetuksi viime vuonna yhteensä 1361 polkupyörää, Jyväskylässä 996. Tämän vuoden lukemat ovat Tampereella 391 ja Jyväskylässä 359.Varkaudet ovat luonnollisesti yleisimpiä huhtikuusta lokakuulle, jolloin niitä on eniten saatavillakin.
25.5. – 3.6. Sisä-Suomen poliisille on ilmoitettu 78 polkupyörävarkaudesta, eli ainakin kahdeksasta varkaudesta/päivä. Viimeisimmät tapaukset ovat keskiviikkona 3.6. aamuneljän maissa Jyväskylässä, kun epäilty varas oli viemässä Veturitallinkadulta kolmea polkupyörää, mutta vartija ja poliisi estivät aikeet.
Tampereella puolestaan Tuomiokirkonkadulla 3.6. ennen aamukymmentä kahden henkilön epäillään olleen pyörävarkaissa ja vieneen kaksi maastopyörää. Poliisi tavoitti epäillyt ja pyörät myöhemmin samana päivänä.

Lukitse polkupyöräsi aina kun et ole sen läheisyydessä. Käytä vahvoja lukkoja, kiinnitä pyörä rungostaan. Harkitse, mihin jätät pyöräsi “taivasalle”. Valokuvaa pyörä ja ota rungon numero itsellesi muistiin. Voit myös tehdä pyörään oman merkinnän, jolla se voidaan yksilöidä.
Jos pyöräsi on varastettu, tee siitä sähköinen rikosimoitus mahdollisimman tarkoilla tiedoilla. Soita hätäkeskukseen vain siinä tapauksessa, että teko on juuri tapahtunut tai tapahtumassa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory