Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 4.6.2020

NordenBladet —

04.06.2020 klo 15.27Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Rattijuopumuksesta epäilty saatiin kiinni sivullisten ansiosta
Vantaa, Vanha Lahdentie, 3.6.2020 klo 11.10 – 11.25
Muut tienkäyttäjät ilmoittivat poliisille autosta, joka seilasi sivusuunnassa Vanhalla Lahdentiellä eikä millään meinannut pysyä omalla kaistallaan. Poliisi pysäytti auton Kuusijärven kohdalla. Autoa kuljettaneelle vuonna 1978 syntyneelle miehelle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos oli nolla. Hän vaikutti kuitenkin silminnähden päihtyneeltä, joten hänet vietiin verikokeisiin. Mies kertoi nauttineensa useita reseptilääkkeitä. Mistä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Rattijuoppo ajeli pelkillä vanteilla
Vantaa, Jönsaksentie, 3.6.3030 klo 22.30
Poliisi sai keskiviikkoiltana ilmoituksen henkilöautosta, joka ajelee täysin holtittomasti törmäillen katujen reunakiveyksiin ja pelkillä vanteilla. Partio pysäytti ajoneuvon ja sitä kuljettaneelle vuonna 1978 syntyneelle miehelle tehtiin seulonta-alkometrillä puhalluskoe. Kokeen tulos oli 1,58 promillea.
Miehen kuljettamasta autosta oli osa renkaista puhki ja auton molemmissa kyljissä ja keulassa oli vaurioita. Kuljettaja ei osannut selittää poliisille, mistä vauriot ovat tulleet. Hän ei myöskään osannut kertoa, mistä oli tulossa ja minne matkalla. Auto oli määräaikaiskatsastamaton.
Kuljettaja vietiin verikokeisiin. Tämän jälkeen hänet kuljetettiin kotiinsa. Hetken kuluttua hän kuitenkin lähti taas liikkeelle, suuntasi autolleen ja lähti uudestaan ajamaan. Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin poliisivankilaan. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory