Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 3.6.2020

NordenBladet —

03.06.2020 klo 14.28Itä-Uusimaa
Poliisilaitoksen putkalla kiinniotettu heittäytyi hankalaksi
Vantaa, Kielotie 12, 2.6.2020 klo 16.15
Poliisilaitoksen putkalla poliisilain perusteella kiinni otettu mies päätti vastustaa poliisin virkatoimia. Kolmekymppinen mies oli otettu kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi ja hänelle oltiin tekemässä säilöönottotarkastusta, kun hän kieltäytyi riisumasta vyötään ja kenkiään ja ilmoitti, että lähteen nyt pois ja lyö ensimmäistä, joka yrittää häntä estää.
Poliisipartio ja vartijat ottivat miehen hallintaotteeseen. Mies alkoi rimpuilla vastaan, jollain hänet vietiin maahan ja laitettiin käsiraudat. Kun häntä vietiin säilytystilaan, hän potki ja yritti irrottaa käsirautojaan. Lisäksi hän uhkaili paikalla olleita virkamiehiä väkivallalla.
Miestä epäillään virkamiehen vastustamisesta ja hänelle on annettu tiedoksi sakkovaatimus asiasta. Mies on tunnustanut teon.
Poliisi nappasi rattijuopon Vantaalta Ojalehdonkujalta
Vantaa, 2.6.2020 klo 19.50
Poliisi pysäytti tarkastusta henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty seulonta-alkometrin puhalluskoe ylitti rattijuopumuksen rajan. Autoa kuljettanut keski-ikäinen mies tuotiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrin kokeeseen. Kokeen tulos oli 0,29 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänelle annettiin tiedoksi sakkovaatimus rattijuopumuksesta. Mies on tunnustanut teon.
Rattijuoppo hurjasteli Kehä 3:lla
Vantaa, Kehä 3, 2.6.2020 klo 22
Partio valvoi liikennettä Kehä 3:lla, kun partiota vastaan ajoi henkilöauto silminnähden muuta liikennettä kovemmalla nopeudella. Auton nopeudeksi mitattiin 124 km/h paikassa, jossa on voimassa nopeusrajoitus 80 km/h.
Partio kääntyi auton perään. Martinlaaksossa auto ajoi päin punaisia liikennevaloja ja kääntyi risteyksestä sääntöjen vastaisesti. Auto saatiin pysäytettyä Raappavuorenkujalle ja sitä kuljettaneelle parikymppiselle miehelle tehtiin seulonta-alkometrillä puhallus koe. Kokeen tulos ylitti rattijuopumuksen rajan.
Mies otettiin kiinni ja hänelle tehtiin poliisiasemalla tarkkuusalkometrin koe. Sen tulos oli 0,31 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, joten häntä epäillään rattijuopumuksen ja törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory