Nokkakolari tiellä 9 Humppilassa

NordenBladet — Hämeen poliisin keskiviikon vastainen vuorokausi sisälsi 216 poliisitehtävää, joista Päijät-Hämeen poliisipartioille jaettiin 125 tehtävää ja Kanta-Hämeeseen 91 tehtävää.
HUMPPILA
Tiistaina iltapäivällä tieltä 9 ilmoitettiin kahden henkilöauton nokkakolarista. Onnettomuus tapahtui kun Tampereen suuntaan ajanut henkilöauto lähti loivassa alamäessä ohittamaan edellään ajanutta henkilöautoa. Ohittava henkilöauto törmäsi vastaantulevaan autoon. Ohittavan auton mieskuljettaja jäi autoonsa puristuksiin ja sai törmäyksessä lieviä vakavampia vammoja. Vastaantulevan henkilöauton mieskuljettaja ei loukkaantunut. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla ei todettu olevan osuutta onnettomuuteen.
HÄMEENLINNA
Tuuloksessa sijaitsevasta kaupasta ilmoitettiin näpistyksestä tiistaina iltapäivällä. Kaupassa asioinut nainen oli laittanut vaatteita käsilaukkuunsa vajaan 150 euron edestä ja yrittänyt poistua kassojen kautta. Tuotesuojaportit olivat kuitenkin hälyttäneet ja nainen otettiin kiinni. Tuotteet saatiin takaisin myyntikuntoisina. Yhden vaatteen nainen oli ahtanut vaatteidensa sisään. Nainen kuulusteltiin ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus. Naisella on vuoden sisällä useampia näpistystapauksia tilillään.
HÄMEENLINNA
Tiistaina illalla taksinkuljettaja ilmoitti hätäkeskukseen petollisesta asiakkaastaan, joka oli tilannut taksin kotiinsa ja ajanut kauppamatkan ilman että olisi pystynyt maksamaan matkaa. Asiaa selvitettäessä ilmeni, että sama mies oli matkustellut rahattomana noin viikko takaperin luvaten maksaan kyytinsä. Maksusuoritusta ei kuitenkaan ollut tehty. Asiasta laadittiin rikosilmoitus nimikkeellä lievä petos.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory