Mainos:Olemattomia traktoreita myynnissä netissä

NordenBladet — Lapin poliisille on paljastunut, että verkon kauppapaikoissa on myynnissä myös olemattomia traktoreita. Myyjät ovat käyttäneet lappilaisuutta ja siihen usein rinnastettavaa rehellisen kauppamiehen mainetta hyväkseen. Useimmat traktorit ovat sijainneet Lapissa.
Huijarikauppiaiden pyrkimyksenä on saada ostaja maksamaan ennakko-/varausmaksu myyjän tilille, epäilee poliisi. Etevä myyjä saattaa osata kertoa myytävästä traktorista hyvinkin tarkoin. Ostajan kysyessä tarkempia kysymyksiä, kiireeseen vedoten myyjä sivuuttaa kysymykset ja pyrkii saamaan ostajan tekemään nopeasti ostopäätöksen ja ennakkomaksun tililleen. Maksun jälkeen paljastuu, ettei traktoria ole olemassa ja kauppiaaseen ei saa enää yhteyttä.
Poliisi kehottaa tarkkaavaisuuteen ja varmistamaan kauppakohteen ennen maksua, esimerkiksi tarkistamalla rekisteritunnuksen avulla traktorin olemassaolon ja oikean omistajan. Myyjästä kannattaa etsiä myös kaikki saatavilla oleva tieto alkaen hänen nimestä ja puhelinnumerosta sekä tilinumerosta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory