Mainos:Oulun poliisi tutkii henkirikosta tappona

NordenBladet ‚ÄĒ Oulun poliisi tutkii sunnuntai-iltana 31.5.2020 noin kello 19.50 aikaan Oulun Kaukovainiolla tapahtunutta henkirikosta nimikkeell√§ tappo. Rikoksesta ep√§ilty√§ tullaan esitt√§m√§√§n vangittavaksi Oulun k√§r√§j√§oikeudessa.
Yleisöilmoituksen perusteella poliisi meni sunnuntaina tapahtumapaikalle usean partion voimin. Poliisi löysi kevyenliikenteenväylältä kuolleen henkilön, jossa oli väkivallan merkkejä. Poliisi suoritti tapahtumapaikan läheisyydessä etsintää ja otti yhden henkilön kiinni. Kiinniotettu ei tehnyt vastarintaa. Tapahtumasta ei tiettävästi ole aiheutunut sivullisille vaaraa.
Esitutkinnassa ilmenneen perusteella osalliset ovat tunteneet toisensa entuudestaan. Rikoksesta epäilty sekä uhri ovat molemmat noin 30-vuotiaita miehiä.
Poliisi on alustavasti kuulustellut silminnäkijöitä ja rikoksesta epäiltyä, joka on tunnustanut henkirikoksen. Teko on tapahtunut teräaseella. Teon motiivia ja tarkempaa tapahtuman kulkua selvitetään edelleen.
Poliisi pyytää tapahtumasta ja teon osallisista tietäviä ilmoittamaan havainnoista poliisille p. 0295 416 194 tai vihjeet.oulu@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory