Mainos:Toistuvista rattijuopumuksista epäilty mies vangittiin maanantaina Helsingissä ‒ vapautettiin lauantaina, mutta otettiin kiinni samana iltana uuden rikosepäilyn vuoksi

NordenBladet —

02.06.2020 klo 08.54Helsinki
Poliisi tiedotti viime perjantaina (linkki), että se esittää vangittavaksi toistuvista rattijuopumuksista epäiltyä miestä. Käräjäoikeus hylkäsi vangitsemisesityksen lauantaina, koska se katsoi, ettei vangitseminen olisi asiassa kohtuullinen pakkokeino, ja epäilty vapautettiin käräjäoikeuden päätöksellä.
Sama henkilö otettiin kuitenkin kiinni samana iltana eli lauantaina 30.5.2020 muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta epäiltynä Kehä I:llä Kannelmäessä Helsingissä.
Poliisipartio kiinnitti lauantai-iltana huomiota epävarmasti ajaneeseen moottoripyörään. Moottoripyörä ajoi huomattavaa ylinopeutta. Poliisi pysäytti moottoripyörän. Kuljettajan epäillään olleen ajon aikana sekä alkoholin että muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Moottoripyörän kyydissä oli myös voimakkaasti päihtynyt matkustaja. Poliisi epäilee, että moottoripyörä on varastettu.
Rikoksista epäilty 1980-luvulla syntynyt mies vangittiin Helsingin käräjäoikeudessa maanantaina 1.6.2020.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory