Mainos:Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 1.6.2020

NordenBladet —

01.06.2020 klo 10.01Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 1.6.2020
Rattijuopumus Turussa
Sunnuntaina 31.5.2020 klo 16.15 aikaan poliisipartio havaitsi Turussa Vähäheikkiläntiellä silmämääräisesti erittäin kovalla nopeudella ajaneen henkilöauton. Henkilöauto ajoi Vähäheikkiläntietä Askaistentien suuntaan. Partio lähti ajoneuvon perään ja se pysähtyikin Valtaojantielle. Kuljettajana toimi vuonna 2002 syntynyt mies. Miehen puhalluskoe oli nolla promillea, mutta huumepikatesti positiivinen kannabikselle. Ajoneuvosta löytyi vähäinen määrä kannabista. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksista ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Kortittomana Turussa
Ajo-oikeuden tai ajokortin puuttuminen ei estä joitakuita ajamasta autolla. Sunnuntaina 31.5.2020 klo 16.30 poliisipartio tapasi Turussa Maunu Tavastin kadulla vuonna 1995 syntyneen miehen, joka oli liikkeellä henkilöautolla. Miehen fyysinen ajokunto oli kunnossa, mutta ilmeni, että hänellä ei ole ajo-oikeutta. Miestä on epäilty kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 23 kertaa kuluneen vuoden sisällä ennen tätä tapausta.
Kortittomana ylinopeutta Turussa
Sunnuntaina 31.5.2020 klo 19.50 Turussa Hämeentiellä Turun poliisin partiota vastaan ajoi henkilöauto, joka ohitti edellä meneviä ajoneuvoja käyttäen vasemman puoleista kaistaa.
Poliisipartio mittasi vastaantulevana ajoneuvolle nopeudeksi 113km/h alueella, jossa suurin sallittu nopeus on 60km/h. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 2001 syntynyt mies, jolla ei ollut ajoneuvon kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kuudetta kertaa vuoden sisällä.
Rattijuopumus Turussa
Maanantaina 1.6.2020 klo 00.40 poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistukseen Turussa Ruopankadulla. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1982 syntynyt mies. Alkometripuhalluksen tulos oli ajon jälkeen nolla promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta. Autosta löytyi vähäinen määrä kannabista. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausainerikoksista.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory