Nuoriso juhli rauhallisesti Oulun poliisilaitoksen alueella

NordenBladet —

31.05.2020 klo 10.09Oulu
Poliisi suoritti viikonloppuna tehostetusti nuorisovalvontaa eri puolilla poliisilaitoksen aluetta. Hieno ja lämmin keli sekä kesäksi päättynyt koulutaival sai nuorisoa runsain joukoin liikkeelle. Häiriötehtäviä Oulun poliisilaitoksen alueella lauantaiaamun ja sunnuntaiaamun välisenä aikana oli yhteensä 73 kappaletta. Ylilyönneiltä ei täysin vältytty, mutta pääsääntöisesti nuoriso juhli loman alkua asiallisesti. Suurimmillaan noin 100 hengen joukoissa liikkuneet nuoret muistivat edelleen myös etäisyyksien pitämisen.
Kuitenkaan ihan ongelmitta ei juhlinnasta selvitty. Jokilaaksojen alueella rattijuopumuksia oli kolme kappaletta, joista nuorin epäilty oli 14-vuotias. Huumausaineen käyttörikoksia kirjattiin yksi kappale. Lastensuojeluilmoituksia poliisi kirjoitti muutaman ja kotimatkan poliisin kyydissä sai pari nuorta. Yksi nuori joutui viettämään yönsä poliisin pahnoilla.
Oulun alueella poliisi toimitti kotiinsa viisi nuorta ja lastensuojeluilmoituksia nuorten tekemisistä kirjattiin kymmenen kappaletta. Poliisin suojiin perjantain ja lauantain osalta päättyi kuusi nuorta. Rikosilmoituksia erilaisista rikoksista kirjattiin kuusi kappaletta. Alkoholia takavarikoitiin ja hävitettiin yksittäisiltä henkilöiltä vähäisiä määriä. Valvonnan yhteydessä kirjattiin yhteensä seitsemän kappaletta rikosilmoituksia huumausainerikoksista ja seitsemän sakkoa huumausaineen käyttörikoksesta. Erilaisia huumaus- ja lääkeaineita takavarikoitiin vähäinen määrä.
Kaiken kaikkiaan tästä on hyvä aloittaa lomailu. Poliisi kiittää nuoria rauhallisesta ja asiallisesta juhlinnasta sekä toivottaa kaikille Hyvää loman alkua.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory