Mainos:Meri-Lapin päivittäistiedote 30.5.2020

NordenBladet — Kolmesta veneestä on anastettu omaisuutta Kemissä
Kuivanuoron venesatamassa on tunkeuduttu kolmeen veneeseen ovien lukot rikkomalla ja ovenkarmeja vääntämällä. Veneisiin on tunkeuduttu torstai-perjantaiyön aikana. Veneistä oli anastettu irtainta omaisuutta.
Mies ajoi ylinopeutta Raumontiellä
Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa Raumontiellä, Torniossa. Partio mittasi käsitutkalla Mercedes Benz -henkilöauton nopeudeksi 115 km/h:ssa 60 km/h:ssa rajoitusalueella. Ajoneuvo pysäytettiin ja kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 18-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Ajo-oikeudetta ajo Torniossa
Poliisin entuudestaan tuntema 43-vuotias kuljetti henkilöautoa ilman vaadittavaa ajo-oikeutta Torniossa Harjutiellä. Miehelle tämä oli 16. kerta vuoden sisään, kun hän kuljetti moottorikäyttöistä ajoneuvoa ilman ajo-oikeutta.
Epäilty rattijuopumus Torniossa
Poliisipartio pysäytti VW Passat -henkilöauton Torniossa Raumontiellä perjantai-iltana. Partio tarkasti ajoneuvoa kuljettaneen 19-vuotiaan miehen ajokunnon. Alkometri osoitti nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Epäilty rattijuopumus Torniossa
Partio suoritti liikennevalvontaa Teollisuuskadulla Torniossa. Poliisit päättivät pysäyttää Volvo-henkilöauton sen kuljettajan ajokunnon tarkistamista varten. Kuljettajana toimi ajo-oikeudeton 32-vuotias mies. Miehellä on 16. kappaletta aiempia kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta vuoden aikana.
Rattijuopumus Keminmaassa
20-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Keminmaassa Jäämerentiellä. Partio pysäytti Nissan-henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi. Alkometri antoi nollatuloksen, mutta miehelle tehty huumausainepikatesti näytti positiivista kannabikselle. Miehen hallusta löytyi myös vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory