Lusin varalaskupaikalla autoiltiin lennokkaasti

NordenBladet — Hämeen poliisissa hoidettiin poliisitehtäviä 341 kappaletta perjantaiaamun ja lauantaiaamun välisenä aikana. Yövuorolle hätäkeskus jakoi tehtäviä 212 kappaletta. Yövuoro sujui kuitenkin rauhallisissa merkeissä, eikä suurempia järjestyshäiriöitä havaittu.
LAHTI
Perjantaina iltapäivällä Nastolasta tuli poliisille ilmoitus, että sieltä tehdaskiinteistön pihasta anastettiin moottoripyörä. Hetken päästä pyörän omistaja oli saanut tutultaan ilmoituksen, että pyörä on nähty matkalla Kouvolaan valtatietä 12. Kouvola poliisipartio tavoitti pyörän ja sitä kuljettaneen nelikymppisen kouvolalaismiehen. Mies otettiin kiinni moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Mies oli kuljettanut moottoripyörää ylinopeutta ajaen.
HEINOLA
Lusissa tiellä 5 varalaskupaikalla liikennepoliisin tunnuksettoman moottoripyörän ohitti nuorehkon miehen kuljettama tähtikeulainen henkilöauto. Miehen käyttämä nopeus oli siinä määrin reilu, että rikosilmoitukseen kirjattiin epäilys törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Miehelle mitattu nopeus oli 100 km/h nopeusrajoitusalueella 187 km/h. Hänellä oli yksi matkustaja kyydissään. Poliisimoottoripyörän lisäksi mies ohitti viisi muuta ajoneuvoa. Mies määrättiin ajokieltoon.
LAHTI
Poliisi sai lauantaina aamuyöllä ilmoituksen Launeen alueella liikkuvasta henkilöautosta ja sen nuoresta naiskuljettajasta, joka ilmoittajan mukaan vaikuttaa päihtyneeltä. Poliisipartio tavoitti ilmoitetun auton ja puhallutti sen kuljettajan, joka oli hiljattain vasta saanut ajokortin. Nainen puhalsi reilut törkeän rattijuopumuksen lukemat, joten ilmoitus oli aiheellinen. Nainen oli siinä määrin humalassa, että hänet oli vietävä verikokeeseen. Myös ajokieltoon määrääminen jäi humalatilan takia myöhempään ajankohtaan. Nainen oli yksin liikenteessä.
RIIHIMÄKI
Lauantaina kello 02.45 aikaan tavattiin tiellä 54 nuorehko nainen kuljettamassa päihtyneenä autoa. Naisesta oli tullut ilmoitus, jonka mukaan tämä olisi ajamassa Hämeenlinnaan päihtyneenä. Nainen puhalsikin törkeän rattijuopumuksen lukemat tarkkuusalkometrillä. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Nainen oli yksin liikenteessä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory