Mainos:KÄRSITKÖ hiustenlähdöstä? Tässä on lopultakin ratkaisu!

KÄRSITKÖ hiustenlähdöstä? Tässä on lopultakin ratkaisu!

NordenBladet – Hiukset ovat kautta aikojen olleet naisellisuuden symboli, ja hiusten ulkonäkö on aina ollut naisille hyvin tärkeää. Hiuksista näkyy, keitä olemme ja millainen arvomaailmamme on. Naisilla on hiuksiin hyvin henkilökohtainen suhde. Jos hiusten suhteen on jokin ongelma, se vaikuttaa myös itsetuntoon ja siihen, miten loppupäivämme sujuu.

Hiukset ovat myös terveytemme peili. Ulkonäkömme kertoo aina terveystilastamme ja sen laiminlyöminen voi johtaa vakaviin terveysongelmiin. Himmeät ja elottomat hiukset viestivät ihon alla olevasta sairauden pesäkkeestä, vitamiininpuutteesta tai puutteellisesta hoidosta. Esimerkiksi hiusten harvenemista usein aiheuttavan hypotyreoosin yhteydessä, kertoo medifee.com. Hypotyreoosi eli kilpirauhasen vajaatoiminta on tila, jossa kilpirauhanen ei tuota riittävästi hormoneita. Hiustupet siirtyvät kilpirauhasen vajaatoiminnan yhteydessä lepotilaan ja päänahan toiminta on tehotonta.

Äskettäisen tutkimuksen tietojen mukaan suuri osa naisista ei ole tyytyväisiä hiuksiinsa, kirjoittaa PRNewswire. MedicineNet tietojen mukaan enemmistö ihmisistä joutuu elämänsä aikana tekemisiin hiustenlähdön kanssa ja hiljattain Kiinassa tehty hiustutkimus osoittaa, että ongelma vaikuttaa yhä nuorempiin ihmisiin, kertoo South China Morning Post. Pälvikalju (alopecia areata) on yleinen autoimmuuni ihosairaus, joka aiheuttaa hiustenlähtöä ja ihokarvojen lähtöä vartalolta. Se alkaa tavallisesti yhdellä tai useammalla pienellä, pyöreällä ja sileällä läiskällä päänahassa ja vaikeutuessaan saattaa päättyä kaikkien hiusten lähtöön (alopecia totalis) tai koko kehon karvojen (kehon karvad+hiukset) lähtöön (alopecia universalis). Pälvikaljua esiintyy sekä miehillä että naisilla kaikissa ikäryhmissä. Usein tila saa alkunsa jo lapsuudessa. On oletettu, että tilaa ilmenee noin 147 miljoonalla henkilöllä maailmassa.

US National Library of Medicine/ National Institutes of Health tietojen mukaan yksi siihen, että hiukset lähtevät, saattaa olla magnesiuminpuute. Erityisen suurta magnesiuminpuutetta voi naisilla aiheutua menopaussin aikana. Menopaussikautena, kun elimistön hormonitila muuttuu, seurauksena on usein magnesiumtason lasku ja hiustenlähtö on yksi yleisimmistä vaivoista. Magnesiuminpuutteella on suora vaikutus ihon rakenteeseen, hiustenkasvuun ja terveyteen.

Vaikka magnesiuminpuute vaikuttaa jopa 80 % ihmisistä, tämä kivennäisaine ei ole saanut aiemmin riittävästi huomiota, kirjoittaa myös tunnustettu Amerikan valtiollinen terveysjulkaisu PubMed. On puhuttu paljon kalsiumin tärkeydestä, mutta jostain syystä magnesium on jäänyt taka-alalle.

Mikä on johtanut siihen, että suuri osa ihmisistä kärsii magnesiuminpuutteesta?

Missourin yliopiston tutkija on ResearchGate-raportissa tuonut esiin sekä elimistöä rasittavat sairaudet ja tarvittavat lääkkeet että myös sen, että nykyaikainen ruoka sisältää riittämättömän määrän magnesiumia. Liiallinen torjunta-aineiden käyttö maataloudessa on vähentänyt viljoissa olevia ravinteita, ml. magnesiumia, kirjoittaa myös julkaisu ScienceDirect. Ihmiset myös syövät yhä enemmän jalostettua ruokaa, jonka ravintoainepitoisuus on alhainen.

Se, miten paljon ihmisen elimistössä on magnesiumia, riippuu myös D-vitamiinista, koska se parantaa magnesiumin imeytymistä.

Jos haluat, että hiuksesi olisivat terveet, vältä magnesiuminpuutetta! Käytä mahdollisuuden mukaan aina ulkoisia magnesiumvalmisteita, sillä tabletit rasittavat turhaan vatsaa. Skandiaviassa ja Pohjoismaissa suosiota saavuttaa 100 % luonnollinen virolaisen kosmetiikan valmistajan Elisheva & Shoshanan Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus+ päänahkasuihke (75 ml). Kyseessä on ainutlaatuinen hiustenhoitotuote, joka auttaa säätelemään hiuskarvojen aineenvaihduntaa, sillä se poistaa päänahasta siihen kertyneet kalsiumsuolat, jotka estävät päänahan varustamista hapella. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi sitä suositellaan käytettäväksi yhdessä E&S:n erityisen syväpuhdistavan sampoon kanssa – Aaloeta sisältävä syväpudistava Detox-päänahanhoitosampoo (200 ml).

Se on erittäin tehokas tuote niille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä tai valittavat liian hidasta hiustenkasvua. E&S:n hiussuihke imeytyy helposti (riittää, kun antaa vaikuttaa päässä 5-15 sekuntia ennen hiusten pesemistä).

Tuotetta voi tilata Elisheva & Shoshanan kotisivulta: https://elishevashoshana.com. Anna hiuksillesi uusi elämä! Tarkka tuotekuvaus, hoitavat ominaisuudet ja käyttötiedot ovat sivustolla saatavina viroksi, englanniksi, suomeksi, ruotsiksi, venäjäksi ja latviaksi.


Magnesium Hair Energy Maximus+ Scalp spray

Aloe Vera+ Deep Cleansing Detox Scalp Treatment Shampoo

 

Kuvat: Elisheva & Shoshana
Lähde: NordenBladet.ee


Tags assigned to this article:
HypotyreoosiPälvikalju

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory