Mainos:Asiakaspalveluiden aukioloajat kesällä 2020

NordenBladet — Oulun poliisilaitoksen asiakaspalveluiden ja aukioloaikojen rajoituksia jatketaan kesän yli elokuun 2020 loppuun asti. Juhannusaattona 19.6. asiakaspisteet ovat suljettuna lukuun ottamatta Oulun poliisipäivystystä.
Tautitilanteesta johtuen kehotamme asiakkaitamme välttämään henkilökohtaista asiointia asemilla. Noudata välttämättömässä asioinnissa käsihygieniasta annettuja ohjeita. Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssan oireita tai olet saapunut ulkomailta hiljattain.Osoitteet ja aukioloajat kannattaa tarkistaa aina nettisivuilta: www.poliisi.fi/oulu/yhteystiedot
Lupapalvelut
Oulun keskustan poliisiasemalle ilman ajanvarausta tulevia lupa-asiakkaita palvellaan vain erityisen kiireellisissä ja välttämättömissä lupa-asioissa ma, ti, to, pe 8 – 16.15 ja ke 9 – 16.15.Huomioithan, että keskiviikkoaamut varataan riskiryhmään kuuluvien ajanvarauksella asiointiin.
Kiireellisiä lupa-asioita voivat olla:

matkustamisen tai asioinnin kannalta välttämätön henkilöllisyys- tai matkustusasiakirja
ammatin tai toimeentulon kannalta välttämätön lupa (esim. turva-alan lupa)
ajo-oikeusasiat
ajo-oikeuden palautukset ajokiellon päätyttyä

Poliisiasemalle saapuessasi, ota yhteyttä infoon, jossa annetaan ohjeita asiointiin liittyen.
Riskiryhmiin kuuluvat henkilöt voivat yksittäistapauksissa sopia asioinnista välttämättömissä ja kiireellisissä lupa-asioissa soittamalla ti – to klo 9 – 11 puhelinnumeroon 0295 460 211. Ajat varataan keskiviikkoaamuille klo 9 – 11 välille.
Haapajärven, Haapaveden, Kajaanin, Kuhmon, Kuusamon, Pudasjärven, Raahen, Suomussalmen ja Ylivieskan poliisiasemilla lupapalveluja tarjotaan vain ajanvarauksella: https://asiointi.poliisi.fi/ajanvaraus-fe. Muhoksen poliisiasemalla lupapalvelut on toistaiseksi suljettu.Valmiit asiakirjat voidaan noutaa Oulun keskustan poliisiasemalta ilman ajanvarausta. Muilla asemilla vain ajanvarauksella. Riskiryhmiin kuuluvat voivat valtuuttaa toisen henkilön noutamaan asiakirjan puolestaan. Valtuutetulle tulee antaa yksilöity valtakirja asiointia varten.Esimerkki: Valtakirja.
Poliisipäivystykset
Oulun keskustan poliisiaseman poliisipäivystys on avoinna päivittäin normaaliin tapaan, mutta asiakkaiden sisäänpääsyä rajoitetaan. Infossa selvitetään asiakkaan todellinen tarve päästä asioimaan henkilökohtaisesti palvelupäivystykseen.
Tarvittaessa asiakas:

ohjataan asioimaan sähköisesti, mikäli se on mahdollista
pyydetään palaamaan myöhemmin asiaan, jos asia ei ole akuutti
ohjataan palvelupäivystykseen, jossa palvellaan

Muilla Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun poliisiasemilla, Haapajärvi, Haapavesi, Kajaani, Kuhmo, Kuusamo, Pudasjärvi, Raahe ja Suomussalmi ja Ylivieska, poliisipäivystykset ovat auki samoina päivinä kuin normaalioloissa, mutta rajoitetusti, vain klo 10 – 14 välisenä aikana.
Puhelimitse palvelua tarjotaan normaaliolojen aukioloaikojen mukaan, katso tarkemmin www.poliisi.fi/oulu
Asetarkastukset
Asetarkastuksiin on varattava aika Kajaanin, Kuhmon ja Suomusalmen poliisiasemilla asioidessa. Muilla asemilla asetarkastuksia varten ei tarvitse varata aikaa.

Haapajärvi ke 12 – 16
Haukipudas to 9 – 11 ja 12 – 17 OHJE
Kajaani ke 11 – 16 Huom! Aika varattava etukäteen
Kuhmo to 9 – 11 ja 13 – 15 Huom! Aika varattava etukäteen
Kuusamo to 12 – 16
Pudasjärvi ke 9 – 12
Raahe parillisten viikkojen tiistait 12 – 16
Suomussalmi to 9 – 11 ja 13 – 15 Huom! Aika varattava etukäteen
Taivalkoski ti klo 10 – 14
Ylivieska parillisten viikkojen tiistait 12 – 16

Suosittelemme ensisijaisesti asiointia verkossa
Poliisilaitos pyytää asiakkaitaan käyttämään poliisin sähköisiä palveluja, jotka on löydettävissä poliisin www-sivuilta (www.poliisi.fi/verkkoasiointi).
Poliisilaitos pahoittelee palvelujen rajoittamisesta asiakkaille aiheutuvaa haittaa.Poliisi on varautunut koronatilanteeseen monin eri tavoin.Ajantasaista tietoa: poliisi.fi/koronavirus
Turvallista kesää!

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory