Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 29.5.2020

NordenBladet —

29.05.2020 klo 14.18Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Vartijoita vastustanut mies taltutettiin pippurisumutteen avulla
Vantaa, Ratatie 11, 28.5.2020 klo 19.30
Vartijat menivät puhuttamaan kolmekymppistä miestä, jonka epäilivät sekaantuneen huumausaineen kauppaan. Kesken puhuttamisen mies huitaisi toista vartijaa kohti ja lähti juosten pakoon. Vartijat ottivat miehen kiinni, mutta hän vastusti fyysisesti kiinniottoa. Vartijat joutuivat taltuttamaan hänet voimakeinoja käyttäen ja sumuttivat häntä pippurisumutteella. Miehelle laitettiin käsiraudat ja paikalle kutsuttiin poliisin.
Kun partio oli siirtämässä miestä poliisiauton takatilaan, hän yritti hankkiutua eroon pienestä määrästä huumausainetta pudottamalla pakkauksen. Partio huomasi tämän ja aine testattiin pikatesterillä.
Miestä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Hänelle annettiin tiedoksi sakkovaatimus asiasta ja hän on tunnustanut teot.
Vartija otti kiinni kaljavarkaan
Vantaa, Porttisuontie 4, 28.5.2020 klo 20.55
Vartija seurasi kaupassa epäilyttävästi käyttäytynyttä nelikymppistä miestä. Kassojen jälkeen vartija teki miehelle turvallisuustarkastuksen, ja hänen hallustaan löytyi kaupasta anastettuja oluita hieman yli kahdenkymmenen euron arvosta. Miestä epäillään näpistyksestä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory