Mainos:Useita vangittu Teemu Juhani Koskisen katoamiseen liittyen – poliisi epäilee henkirikosta

NordenBladet —

28.05.2020 klo 15.52Keskusrikospoliisi
Keskusrikospoliisi on edistynyt marraskuussa 2019 kadonneen Teemu Juhani Koskisen tapauksen esitutkinnassa. Koskinen katosi Järvenpäässä Peltolantien lähistöllä 8.11.2019. Poliisi epäilee Koskisen joutuneen henkirikoksen uhriksi.
KRP otti viime viikolla asiaan liittyen kiinni useita henkilöitä, joita epäillään osallisuudesta henkirikokseen. Epäillyt on vangittu sunnuntaina 24.5. ja torstaina 28.5. Länsi-Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan käräjäoikeuksissa. Tutkittava rikosnimike on tällä hetkellä tappo, mutta nimike voi vielä muuttua esitutkinnan edetessä.
– Koskisen katoamiseen liittyy sellaisia seikkoja, joiden mukaan asiassa on ollut syytä epäillä henkirikosta. Esitutkintaa on tehty keväästä saakka ja se on vielä kesken. Asiasta tiedotetaan lisää, kun se on tutkintaa vaarantamatta mahdollista, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sanna Springare Keskusrikospoliisista.
Esitutkinta jatkuu seuraavaksi esimerkiksi kuulemisilla ja todistusaineiston läpikäynnillä. Vihjeitä ja havaintoja Koskisen katoamiseen liittyen voi edelleen lähettää sähköpostitse osoitteeseen rikosvihje.krp(a)poliisi.fi, soittaa numeroon 0295 418 622 tai lähettää WhatsAppilla numeroon 050 306 8875. Poliisi kiittää tähän mennessä saaduista yleisövihjeistä.
Aiempi tiedote: Poliisi kaipaa vihjeitä kadonneesta Teemu Juhani Koskisesta

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory