Mainos:Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen Etelä-Karjalan alueen tiedote

NordenBladet ‚ÄĒ

28.05.2020 klo 15.36Kaakkois-Suomi
Lauantaina 23.5.2020 illalla Parikkalassa alle 15-vuotias ajokortiton poika törmäsi mopollaan henkilöautoon ja pakeni paikalta. Mopon kuljettaja ei noudattanut väistämisvelvollisuutta osoittavaa liikennemerkkiä.
Pojan henkilöllisyys selvisi myöhemmin, kukaan kolarin osapuolista ei loukkaantunut. Alle 15-vuotiaan epäillään syyllistyneen rikollisiin tekoihin: kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja liikennepako, hän ei ole rikosoikeudellisessa vastuussaa mutta vahingon aiheuttaneella on korvausvelvollisuus.
Ruokolahdella on murtauduttu huhtikuun lopun ja toukokuun 22.päivänä välisenä aikana kesäasuntoon oven lasi rikkomalla ja anastettu erilaista irtainta omaisuutta mm. kiikarit, kaukoputki, kelloja, digiantenni ja alkoholia noin 3000 euron arvosta.
Lappeenrannan rautatieasemalla on töhritty 22.-24.5.2020 välisenä aikana useita junavaunuja maalaamalla spraymaalilla erilaisia graffiteja ja tekstejä.
Poliisi tutkii asiaa t√∂rke√§n√§ vahingontekona ja toivoo vahingontekoon liittyvi√§ vihjeit√§ joko puh. 0295414559 tai s√§hk√∂postilla rikostorjunta.etela-karjala‚ÄĚat‚ÄĚpoliisi.fi

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory