Maailman vanhin lentoemäntä? American Airlinesilla työskentelevä Bette Nash on ollut alalla 60 vuotta!

Maailman vanhin lentoemäntä? American Airlinesilla työskentelevä Bette Nash on ollut alalla 60 vuotta!

OHMYGOSSIP – Amerikkalaiset lentoemännät ovat rempseitä ja näyttäviä naisia, joilla pelaavat niin supliikki kuin asiakaspalvelu. Yksi heistä on pian 60 vuotta lentoemäntänä työskentellyt Bette Nash. 80-vuotiaalla naisella ei ole pienintäkään aikomusta jäädä eläkkeelle, Daily Mail kertoo.

American Airlinesilla työskentelevä Bette Nash toimii lentoemäntänä Washingtonin ja Bostonin välisellä reittilennolla. Iäkkäälle naiselle tulee ensi vuonna kuluneeksi 60 vuotta siitä, kun hän ensi kerran puki lentoemännän univormun päällensä. Nash oli tällöin 21-vuotias ja lentoliput maksoivat 12 dollaria.

Työ antaa hänelle balanssia ja iloa elämään. Rautainen rouva kertoo, että eniten hänen aikanaan on kaiketi muuttunut teknologia. Parasta hänen työssään on kuitenkin ihmisten tapaaminen.

– Työ on minun koko sosiaalinen elämäni, Bette kertoo.

bette-nash
bette-nash1

Katso video TÄSTÄ

American Airlines on vuonna 1930 perustettu yhdysvaltalainen, maailman suurin lentoyhtiö. Se operoi noin tuhannella koneella, joista 905 on American Airlinesin ja 286 tytäryhtiö Envoy Airin omistuksessa. Yhtiön pääkonttori on Fort Worthissä Teksasissa Dallas-Fort Worthin kansainvälisen lentoaseman alueella. American Airlines lentää 344 kohteeseen ja kuljettaa noin 80 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Päivittäisiä lentoja yhtiöllä on noin 2 600. Lisäksi sillä on runsaasti codeshare-lentoja muun muassa British Airwaysin, Finnairin ja Japan Airlinesin kanssa.

American Airlines sponsoroi kahta monitoimiareenaa: Dallasin American Airlines Centeriä ja Miamin American Airlines Arenaa. American Airlines on osa Oneworld-lentoyhtiöallianssia.

Marraskuussa 2011 American Airlanesin emoyhtiö AMR haki Yhdysvaltain liittovaltion konkurssilakien mukaista suojaa velkojiltaan. Yhtiö uskoo, että se voi jatkaa lentojaan normaalisti. American Airlinesin koneet olivat aikaisemmin täysin metallin värisiä, mutta laivastoa on pikkuhiljaa maalattu uudelleen harmaaksi.

Kuvat: Bette Nash. (Twitter/ American Airlines)
Lähde: Stara.fi/ Wikipedia

SaveMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory