Mainos:Poliisi jatkaa Helsingin Herttoniemessä tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa ‒ onnettomuudessa kuoli 1960-luvulla syntynyt polkupyöräilijä

NordenBladet —

27.05.2020 klo 15.00Helsinki
Helsingin poliisi jatkaa viime viikon tiistaina 19.5.2020 Herttoniemessä tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa. Onnettomuudessa kuoli vuonna 1964 syntynyt nainen.
Esitutkinnan tässä vaiheessa poliisi epäilee seuraavaa:
Onnettomuudessa oli osallisena kuorma-auto ja polkupyöräilijä. Kuorma-auton kuljettaja ajoi Linnanrakentajantietä Herttoniemen metron suuntaan ja kääntyi oikealle Laivalahdenkadulle. Polkupyöräilijä ajoi Laivalahdenkatua suojatielle ja jäi kääntyvän kuorma-auton renkaiden alle. Polkupyöräilijä menehtyi välittömästi. Kuorma-auton kuljettajalle ei aiheutunut onnettomuudessa fyysisiä vammoja.
Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Nimikkeet voivat tarkentua tutkinnan edetessä. Kuorma-auton kuljettaja on kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.
Tutkinta jatkuu ja tiedotamme siitä seuraavan kerran, kun esitutkinta on valmis ja tapaus on siirtymässä syyteharkintaan. Tässä vaiheessa asiasta ei ole muuta tiedotettavaa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory