Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 26.5.2020

NordenBladet —

26.05.2020 klo 12.15Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Kaljanäpistelijä kiinni Myyrmäessä
Vantaa, Iskoskuja 3, 25.5.2020 klo 13.42
Nelikymppinen mies yritti kävellä kaupasta ulos varastettu kaljatölkki taskussaan. Teko oli kuitenkin huomattu ja vartija otti miehen kiinni kassalinjan jälkeen. Miestä oli ehditty epäillä vastaavista teoista useita kertoja aikaisemmin vuoden aikana, joten tapausta ei voitu käsitellä poliisin paikan päällä määräämällä sakolla, vaan mies kuulusteltiin ja häntä epäillään näpistyksestä. Anastetun omaisuuden arvo oli 1,37 euroa.
Siiderinäpistelijä kiinni Koivukylässä
Vantaa, Viitakuja 1, 25.5.2020 klo 15.00
Vartija otti kaupassa kiinni kolmekymppisen miehen, joka yritti näpistää siideriä. Mies oli lastannut reppuunsa kaikkiaan kymmenen siideriä, arvo yhteensä 23,50 euroa, ja yritti livahtaa niiden kanssa kassan ohi. Miestä oli epäilty vastaavasta teosta jo noin 40 kertaa aikaisemmin vuoden aikana, joten häntä ei sakotettu, vaan hänet kuulusteltiin ja asia siirrettiin esitutkintaan.
Kylkeensä kiilannutta henkilöautoa väistänyt auto päätyi katolleen moottoritiellä
Vantaa, Lahden moottoritie, 25.5.2020 klo 14.50
Henkilöautoa kuljettanut kolmekymppinen mies joutui tekemään äkkijarrutuksen ja väistöliikkeen vasemmalle, kun viereisellä kaistalla ollut henkilöauto lähti samaan aikaan ohittamaan edellään ajanutta yhdistelmään maanantaina iltapäivällä Vantaalla Kuninkaanmäen kohdalla. Väistämisen seurauksena mies menetti ajoneuvonsa hallinnan ja auto päätyi katolleen pientareelle. Kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory