Espanja, Barcelona: Siivoojat menivät lakkoon – lentokenttä täyttyi hetkessä roskasta + Järkyttävä VIDEO!

Espanja, Barcelona: Siivoojat menivät lakkoon – lentokenttä täyttyi hetkessä roskasta + Järkyttävä VIDEO!

OHMYGOSSIP – Siistijät tekevät äärimmäisen tärkeää työtä. Harva huomaa heidän ahertamisensa tai kiittää ammattikuntaa tehdystä työstä. Barcelonan lentokentällä lakkoilleet siivoojat osoittivat, että heidän työnsä huomataan varmasti jos se jää tekemättä.

Netissä leviää videoita ja kuvia Espanjan Barcelonan El Prat -lentokentältä. Kuvissa on epäsiisti lentokenttä, jonka roska-astiat pursuavat jätteistä ja lattiat ovat vuorautuneet roskiin. Lentokentillä työskentelevien siistijöiden palkkoja ollaan leikkaamassa ja siihen käytettävää budjettia pienentämässä, Daily Mail uutisoi.

Barcelonan lentoaseman matkustajamäärä on vuosittain yli 35 miljoonaa matkustajaa. Se on Espanjan toiseksi suurin lentoasema Barajasin lentokentän jälkeen. Suomesta sinne lentää kolme yhtiötä: Finnair, Norwegian Air International ja Vueling.

espanja-airport-streik
Kuva: Espanja, Barcelona. Siivoojat menivät lakkoon  (Twitter/ Ciara Feely)

Barcelonan lentoasema (esp. Aeropuerto de Barcelona, kat. Aeroport de Barcelona) (IATA: BCN, ICAO: LEBL) on kansainvälinen lentoasema El Prat de Llobregatissa Espanjan Kataloniassa, kymmenen kilometriä Barcelonasta lounaaseen. Lentoasema on Espanjan toiseksi suurin lentoasema Barajasin lentoaseman jälkeen. Vuonna 2014 matkustajamäärä oli 37,6 miljoonaa. Kotipaikkaa siellä pitävät Vueling Airlines ja Clickair; lentoasema on tärkeä paikka myös Air Europalle ja Iberialle. Lentoasema palvelee pääosin kotimaan ja Euroopan liikennettä, mutta jotkin yhtiöt, kuten Singapore Airlines ja Delta Air Lines lentävät kentältä myös Aasian- ja Yhdysvaltain-liikennettä.


Kuva: YouTube
Lähde: Stara.fi /WikipediaMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory