Mainos:Kesä tuo muutoksia lupapalveluiden aukioloaikoihin ja edelleen palvellaan pääasiassa ajan varanneita

NordenBladet —

25.05.2020 klo 13.50Häme
Lahden pääpoliisiasemalla ja Hämeenlinnan poliisiasemalla palvellaan edelleen pääsääntöisesti vain ajan varanneita asiakkaita. Tarpeetonta henkilökohtaista asiointia kehotetaan välttämään ja sen sijaan käyttämään poliisin sähköistä asiointipalvelua, www.poliisi.fi/asiointi. Useimmat lupa-asiat on mahdollista laittaa vireille sähköisen asiointipalvelun kautta. Terveysviranomaisten antamien suositusten mukaisesti erityisesti hengitystieoireista kärsiviä kehotetaan välttämään poliisiasemilla asiointia.
Kiireellisissä lupa-asioissa tai riskiryhmään kuuluvia asiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä etukäteen Lahden tai Hämeenlinnan lupapalvelupisteisiin. Hämeenlinnan lupapalvelupiste palvelee numerossa 0295 437 350 ja Lahden lupapalvelupiste palvelee numerossa 0295 437 258. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse: lupahallinto.hame@poliisi.fi.
Forssan, Heinolan ja Riihimäen lupapalvelupisteet palvelevat kesällä 1.6.2020 alkaen ainoastaan ajan varanneita asiakkaita. Myös valmiiden asiakirjojen noutamista varten tulee varata aika, ja se voi olla mikä tahansa varattavissa oleva 15 minuutin aika. Ajanvarauksen aiheeksi voi valita esimerkiksi ”Passi” tai ”Ajo-oikeuden palautus”, vaikka noudettava asiakirja ei kuuluisikaan näihin lupatyyppeihin.
Lisäksi toimipisteet ovat suljettuna kesällä seuraavasti:

Forssan poliisiasema on kokonaan suljettu 20.7 – 9.8.2020.
Heinolan poliisiasema on kokonaan suljettu 6.7. – 2.8.2020.
Riihimäen poliisiasema on kokonaan suljettu 6.7. – 19.7.2020.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory