Mainos:Liikennepoliisiyksikön tehtäviä viikonloppuna Keski-Suomessa

NordenBladet —

25.05.2020 klo 11.31Sisä-Suomi
Perjantaina liikennepoliisiyksikön partioiden valvonnan kohteena oli Kannonkosken kylä, josta poliisi on saanut runsaasti valvontapyyntöjä liittyen taajamassa kaahaamiseen ja häiritsevään ajoon. Poliisi puuttui yhden ajokiellossa olevan kuljettajan ajamiseen ja muuten poliisi jakoi aiheeseen liittyviä neuvoja ja kehotuksia kylällä ajeleville nuorille. Toivon mukaan tilanne kehittyisi parempaan suuntaan jatkossa. Poliisi aikoo pitää tilannetta silmällä ja kohdistaa sinne jatkossakin valvontaa tilanteen parantamiseksi.
Lauantaina liikennepoliisiyksikkö valvoi Jyväskylässä ja sen ympäristössä järjestettyä autojen kokoontumisajoa Se oli vilkas ja pitkäkestoinen tapahtuma, jossa töitä riitti aamukolmeen saakka. Tapahtuman ohessa sunnuntain puolella yökahden jälkeen moottoripyöräpoliisi mittasi moottoripyöräilijälle Jyväskylän Rantaväylällä 176 km/h nopeuden rajoituksen ollessa 70 km/h. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin ajokieltoon.
Sunnuntaina riitti myös kiirettä tien päällä. Liikennepoliisiyksikkö joutui puuttumaan kymmenen kuljettajan ajo-oikeuteen. Näistä vaarallisin tapaus oli nelostiellä Joutsassa ajanut raskaan ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja, joka ei pysynyt ajokaistallaan. Valveutunut kansalainen soitti tästä hätäkeskukseen ja poliisi ehti pysäyttää ajon ennen kuin pääsi sattumaan pahempaa. Kuljettaja puhalsi reilusti törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat, ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin ajokieltoon.

Sisä-Suomen poliisilaitoksessa on liikennepoliisiyksikkö, jolla on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Liikennepoliisiyksikön partiot valvovat pääasiassa liikenteessä, mutta lähimmän partion periaatteella partiot lähtevät mille ja minne tahansa poliisitehtävälle.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory