Mainos:Rikostapahtumia Outokummussa ja Polvijärvellä

NordenBladet — Ampuma-aserikos Outokummussa
Poliisi sai eilen 24.5.2020 klo 20:39 aikaan hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan Outokummun keskusta-alueella yksityisasunnossa mies on saanut ampumavamman jalkaansa. Ilmoituksen mukaan mies oli vahingossa aiheuttanut vamman itselleen.
Tapahtumapaikalla suoritetussa tutkinnassa selvisi, että noin 50-vuotiaalla miehellä oli jalassaan vamma, joka on mahdollisesti aiheutettu ampuma-aseella. Paikalla oli myös alle 50-vuotias nainen. Ampuma-asetta ei löytynyt. Mies on toimitettu sairaalahoitoon ja nainen on tällä hetkellä kiinniotettuna. Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä ampuma-aserikoksena.
Poliisi sai myöhemmin maanantain puolella aamuyöllä klo 03:37 ilmoituksen Outokummusta Pohjoisahonkadulta. Ilmoituksen mukaan Outokummun keskustasta kuului ampuma-aseen laukauksen ääni. Poliisipartio suoritti lähietsintää Outokummun keskustan alueella, mutta äänen aiheuttajaa ei löytynyt.
Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä tapauksiin liittyen. Vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.
Törkeä pahoinpitely Polvijärvellä
Poliisi sai sunnuntai-iltana 24.5.2020 klo 22.13 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan Polvijärvellä Solantiellä on tapahtunut pahoinpitely.
Tapahtumapaikalla suoritetuissa alustavissa puhutuksissa sekä tapahtumapaikkatutkinnassa selvisi, että yli 40-vuotiasta miestä oli pahoinpidelty. Miestä oli muun muassa ammuttu jalkajousella jalkaan. Hänet on toimitettu sairaalahoitoon.
Saatujen tietojen perusteella poliisi pysäytti klo 22.30 henkilöauton Outokummussa Polvijärventien ja Vuonoksentien risteyksen lähistöllä. Autosta otettiin kiinni kaksi miestä (toinen alle 40, ja toinen noin 30-vuotias) sekä yksi nainen (alle 30-vuotias).
Kyseisestä autosta takavarikoitiin muun muassa jalkajousi. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä. Poliisi pyrkii selvittämään, onko Outokummun ja Polvijärven tapauksilla yhteyttä toisiinsa.
Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä tapaukseen liittyen. Vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory