Liikennetilanteita Mikkelistä sekä Rantasalmelta

NordenBladet —

25.05.2020 klo 10.08Itä-Suomi
Rantasalmella sunnuntaina klo 16 maissa valtatiellä Tiemassaarentiellä mitattiin tutkalla poliisin toimesta noin 25 -vuotiaalle paikkakuntalaiselle miehelle 80 km/h -nopeusrajoitusalueella 142 km/h ajonopeus. Mies oli liikkeellä henkilöautollaan ja hänet määrättiin samalla väliaikaiseen ajokieltoon. Tapahtuma-aikaan muu liikenne vähäistä, hyvä ajokeli ja kuiva tie.
Teon nimikkeenä on törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.
Ristiinassa sunnuntaina 25.5.2020 Linnaniementiellä oli noin klo 19 aikaan oli tilanne, missä nuori tyttö oli ajanut mopollaan Linnaniementietä ja häntä vastaan oli tullut mutkassa keskellä tietä rekka. Mopoilija oli joutunut ajamaan ojaan välttääkseen törmäyksen ja kaatunut väistämisen seurauksena. Vastaan ajaneen rekan ohjaamokoppi oli ollut sininen ja siinä oli ollut kyydissä kaksi keski-ikäistä miestä, jotka olivat pysähtyneet paikalle ja kysyneet mopoilijalta että “onko kaikki hyvin” ja poistuneet tämän jälkeen paikalta jättämättä yhteystietojaan. Mopoilija sai alustavasti lieviä vammoja tilanteessa.
Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Poliisi pyytää havaintoja tästä liikennetilanteesta ja ne voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory