Mainos:

invamopo, mopoauto, kevytmoottoripyörä ja ihan tavallinen auto poliisin haaviin

NordenBladet —

23.05.2020 klo 10.08Häme
HÄMEENLINNA:
16-vuotiaan pojan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvalliisuuden vaarantamiseen kevytmoottoripyörällä Hämeenlinnassa Kylätiellä 22.5.2020 aamulla. Nopeudeksi mitattiin 76 km/h nopeusrajoituksen ollessa alueella 30 km/h.
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa VT 3: lla Iittalassa 23.5.2020 yöllä. Kuljettajan käyttämän henkilöauton nopeudeksi mitattiin 171 km/h nopeusrajoituksen ollessa alueella 120 km/h.
LAHTI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdessa Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun risteyksessä 22.5.2020 päivällä. Poliisipartio sai tehtävän hätäkeskuksesta henkilöstä joka ajaa invamopolla päihtyneenä Lahden keskustassa jalkakäytävällä. Partio tavoitti henkilön. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1,14 mg/l ja lisäksi on syytä epäillä henkilön käyttäneen huumausaineita. Kuljettajalla ei ole ollut tarve käyttää kyseistä kulkuneuvoa. Kuljettaja oli kuljettanut kulkuneuvoa päihtyneenä pitkin jalkakäytäviä sillä seurauksella, että jalankulkijat olivat joutuneen väistämään invamopoa kuljettajan päihtymyksen takia. Lisäksi kuljettaja oli kaatanut ajoneuvon Lahden keskustassa kesken ajelun. Henkilö ei pystynyt kertomaan poliisille syytä tai saati sitä, mistä kyseisen kulkupelin oli saanut käsiinsä. Henkilö otettiin kiinni ja toimitettiin poliisin säilöön.
15-vuotiaan pojan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdessa ( Nastolassa ) Ylätiellä 22.5.2020 illalla. Kuljettaja oli liikenteessä mopoautolla. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,62 mg/l. Kuljettaja oli lähtiessään ajamaan törmännyt paikalla olleeseen mönkijään. Lievät vauriot ajoneuvoihin, ei henkilövahinkoja.
HEINOLA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Heinolassa VT 4 :llä 22.5.2020 päivällä. Kuljettajan käyttämän henkilöauton nopeudeksi mitattiin 158 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory