Mainos:



Auton ovella aiheutettu vaurio toiseen autoon Outokummussa ym Pohjois-Karjalasta

NordenBladet ‚ÄĒ

22.05.2020 klo 13.45Itä-Suomi
Torstaina klo 14.30 Р15.00 välillä oli Outokummun S-Marketin P-paikalla vahingoitettu harmaata Toyota Avensis -henkilöautoa. Vahinko oli aiheutettu ilmeisimmin vieressä olleen ajoneuvon varomattomasta oven avaamisesta, mistä seurauksena Toyota Avensiksen kuljettajan puoleiseen takaoveen oli tullut lommo. Lommon kohdalle oli jäänyt sinistä maalia.
Poliisi pyytää sinisen farmarimallisen henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisipäivystykseen p. 0295415320 arkisin klo 8.00 Р16.15.
Myös silminnäkijähavainnoista pyydetään ilmoittamaan em. numeroon tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.
________________
Torstaina klo 15.40 Liperissä Kuopiontiellä Kuoringan kohdalla tarkastusta varten pysäytetyn henkilöauton kuljettajan epäillään autoilleen huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Miehen puhallustulos oli nolla promillea, mutta käytöksensä ja olemuksensa perusteella oli syytä epäillä hänen olevan huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Kieltäydyttyään huumepikatestistä hänet käytettiin verikokeessa mahdollisten huumaavien aineiden toteamiseksi verestä. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory