Mainos:Moottoripyöriin liittyviä epäiltyjä rikoksia Ylöjärvellä, Tampereella ja Jyväskylässä

NordenBladet —

20.05.2020 klo 09.22Sisä-Suomi
Tiistaiaamuna 19.5. kuuden jälkeen Ylöjärveltä Siivikkalasta Rentukkatieltä anastettiin Fantic-merkkinen kevytmoottoripyörä. Vähän matkan päästä Hirvitieltä yritettiin anastaa kahta moottoripyörää myös kuuden jälkeen, mutta nämä jäivät yrityksiksi.Toinen moottoripyörä kuitenkin vahingoittui.
Nuoralahdentiellä puolestaan murtauduttiin autoon ja omakotitaloon, josta vietiin mm. työkaluja. Omakotitalon pihasta nähtiin lähtevän moottoripyörä, joka oli anastettu Nuoralahdentieltä hetkeä aikaisemmin. Poliisi pyytää havaintoja tästä kuljettajasta:
-mies
-noin 25 vuotias
– ruskeat silmät
– pituus noin 180 cm
– päällä vaaleat vaatteet
– molemmilla olalla kassit, punainen ja vaalea, jotka täynnä tavaraa
Kerro havaintosi numeroon 0295 445 888 (nokian päivystys 8-16), sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0800 90022 (vastaaja)
Maanantai-iltakymmenen ja tiistaiaamun välillä Tampereelta Hitsankadulta anastettiin Yamaha-merkkinen moottoripyörä. Tiistaina puolen yön ja aamukuuden väliltä myös Varuskadulta anastettiin KTM-merkkinen moottoripyörä.
Maanantai-iltana 22 maissa Jyväskylässä 70-luvulla syntynyt moottoripyörän kuljettaja ajoi poliisipartiota vastaan kovaa vahtia Keltinmäen ja Killerin rampin välisellä osuudella. Poliisipartio lähti kuljettajan perään ja saavutti kuljettajan Petäjäveden puolella Vehkasuolla. Moottoripyörän kuljettajan epäilään ajaneen kovimmillaan 191 km/h nopeudella, ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänellä ei ollut ajo-oikeutta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory