Mainos:Kokemäen poliisiaseman tiedote 19.5.2020

NordenBladet ‚ÄĒ Kokem√§ki ja Harjavalta:
Vuonna -94 syntyneen mieshenkilön epäillään syyllistyneen kahteen eri rattijuopumukseen Kokemäellä ja Harjavallassa 18.5.2020.
Rikoksesta epäilty mies oli ensin pysäytetty poliisin saamien ilmoitusten mukaan Kokemäellä n. klo 10.00 aikoihin. Mies puhalsi poliisin alkometriin nollatuloksen, mutta miehen käyttäytyminen antoi viitteitä päihteisiin. Poliisin suorittama huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle ja lääkeaineille. Mies toimitettiin verikokeisiin ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Lisäksi miestä epäillään myös näpistyksestä, koska epäillyn ajoneuvosta löytyi anastetuksi epäiltyä omaisuutta.
Myöhemmin n. klo 13.00 samainen mieshenkilö oli törmännyt puuhun Harjavallassa Merstolan alueella sijaitsevan omakotitalon pihalla. Omakotitalon asukas oli havainnut tuntemattoman ajoneuvon tulevan pihalle ja hetken päästä ajaneen nurmikon yli pihapuuta päin. Epäilty oli poistunut tämän jälkeen juosten paikalta. Poliisi tavoitti epäillyn myöhemmin hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen perusteella. Miestä epäillään näin ollen myös toisesta rattijuopumuksesta. Tämän jälkeen mies toimitettiin Porin poliisiasemalle jatkamisvaaran johdosta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory