Mainos:Lounais-Suomen poliisilla paljon kotihälytyksiä ja ilmoituksia humalaisista nuorista viikonlopun öinä

NordenBladet —

17.05.2020 klo 05.06Lounais-Suomi
Sateisesta säästä huolimatta Lounais-Suomen poliisilla riitti tehtäviä molempina viikonlopun öinä koko alueella.
Varsinais-Suomessa poliisille ilmoitettiin kotihälytyksiä perjantain ja lauantain välisenä yönä yhteensä 31 kpl. Vastaavana viikonloppuna vuotta aikaisemmin Varsinais-Suomen alueella oli ollut kotihälytyksiä 16 kpl. Nämä kotihälytykset koostuvat sekä metelistä, henkilöstä häiriöksi kuin väkivallasta. Vastaavat luvut Satakunnasta olivat tältä vuodelta 14 ja viime vuodelta 19 kpl.
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kotihälytyksistä ilmoitettiin poliisille yhteensä 30 kertaa Varsinais-Suomessa. Vuonna 2019 vastaava luku on ollut 17. Satakunnan puolella kotihälytyksiä oli 15 ja vuotta aikaisemmin 6 kpl.
Humalaisista nuorisoporukoista tuli poliisille ilmoituksia eri puolilta poliisilaitoksen aluetta. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Rauman keskuspuistossa, Turun Aurajokirannassa, Kirkkotien asunnossa, Maskun Lehmuskujalla, Merikarvialla mökillä ja Nousiaisissa asunnossa oli nuoria asunnossa juhlimassa joukolla. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisi sai tehtävän Salon Kivikehän alueella, jossa ilmoituksen mukaan piti olla 50 nuorta juhlimassa. Poliisin mennessä paikalle nuoriso oli poistunut paikalta.
Liikennepoliisin partio mittasi moottoritiellä Halikossa kahdelle nuorelle mieskuljettajalle kovia nopeuksia sunnuntain puolella pimeään aikaan tien ollessa kostea. Toisen auton nopeus oli 220 km/h ja toisen auton 175 km/h. Molempia kuljettajia epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja heidät määrättiin tapahtumapaikalla väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajat kiistivät kilpa-ajon keskenään.
Rattijuopot työllistivät poliisia molempina viikonlopun öinä ympäri Lounais-Suomea. Varsinais-Suomessa poliisilla oli tehtäviä 20 liittyen rattijuopumukseen tai törkeään rattijuopumukseen perjantai-illan ja sunnuntaiaamun välillä. Satakunnassa vastaava luku oli 14.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory