Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 15.5.2020

NordenBladet —

15.05.2020 klo 16.57Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Kaksi miestä riitaantui junassa
Vantaa, Korso, 14.5.2020
Poliisi sai kymmenen maissa torstaina illalla tehtäväksi mennä Korson juna-asemalle, missä oli kaksi junassa riidellyttä miestä. Riita oli alkanut, kun afrikkalaistaustaisista miehistä toinen väittänyt kovaan ääneen toisen myyvän huumeita ja antanut ymmärtää, että kaikki miehen kotimaasta kotoisin olevat tekevät näin. Miesten riita oli kärjistynyt käsirysyksi ja huumeitten kauppaamisesta syytetty mies oli uhkaillut toista miestä tappamisella. Kummallakaan miehellä ei ollut havaittavissa vammoja. Asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena, kunnianloukkauksena ja lievänä pahoinpitelynä.
Henkilöauto ajoi karkuun poliisia ja aiheutti matkalla kolarin
Vantaa, Vanha Kaarelantie, 15.5.2020 klo 2.50
Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton Vanhalla Kaarelantiellä tarkistusta varten. Auto pysähtyikin ensin linja-autopysäkille, mutta poliisien noustua ulos autosta, se lähti yllättäen ajamaan karkuun. Partio menetti näköyhteyden ajoneuvoon. Auton pakosuunnassa partio kuitenkin tapasi henkilöautoa kuljettaneen miehen, joka oli joutunut kolariin Malminkartanontien ja Vihdintien risteyksessä. Mies kertoi, että oli ajanut risteyksen yli vihreiden liikennevalojen palaessa, kun yllättäen hänen autonsa takaosaan oli törmännyt päin punaisia ajanut henkilöauto.
Pakoauto löytyi hetken kuluttua hylättynä ja vaurioituneena onnettomuuspaikan lähettyviltä. Kuljettaja oli ehtinyt häipyä paikalta. Tehtävälle liittyi useita partioita. Tapauksen vuoksi on tehty kotietsintä ja kuljettajaksi epäilty mies on tavoitettu. Hän oli löydettäessä voimakkaasti päihtynyt ja hänelle tehty huumausaineen käyttöä osoittava pikatesti oli positiivinen. Kuljettajaksi epäilty kolmekymppinen mies otettiin kiinni ja häntä epäillään tapaukseen liittyen useista rikoksista.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory