Länsi-Uudenmaan räjähdekuljetukset pääosin kunnossa

NordenBladet —

12.05.2020 klo 14.33Länsi-Uusimaa
Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen partiot valvovat tänään 12.5. Espoossa louhintatyömaille meneviä räjähdekuljetuksia. Valvonnan aikana on tähän mennessä tarkastettu kahdeksan kuljetusta, joista ainoastaan yhdestä kuljetuksesta löytyi huomautettavaa.
Kuljetusten valvonnan lisäksi poliisi valvoo tänään tehostetusti räjäytystyömaita ja räjähteiden säilyttämistä. Valvontaa suorittavat poliisilaitoksen räjähdeasioihin erikoiskoulutetut poliisit yhdessä ammattiliikenteen valvontaan koulutettujen poliisien kanssa.
Komisario Ilkka Kantolan mukaan vuonna 2019 vastaavassa valvonnassa tarkastetuissa kymmenessä kuljetuksessa löytyi vakavia puutteita kolmessa kuljetuksessa. Vakavin tapaus oli tuolloin 100 kg dynamiittia sijoitettuna samaan tilaan sytyttimien kanssa. Mainituissa kolmessa kuljetuksessa puutteita oli keskimäärin kuudessa eri asiakohdassa.
– Vastuullisuus on lisääntynyt ja aiemmista puutteista on opittu. Räjähteiden kanssa ei voi koskaan olla liian varovainen, kiittelee komisario Kantola.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory