Mainos:Törkeitä rattijuopumuksia Kainuussa

NordenBladet — Poliisi pysäytti perjantai-iltana 8.5.2020 Kajaanin Purolassa nuoren kajaanilaisen miehen matkan mopolla miehen puhallettua seulonta-alkometriin lukemat 0,65 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Mies vietiin tarkkuusalkometrikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Paltamossa vahvasti päihtyneen miehen auto oli päätynyt pienemmällä tiellä vastakkaisen kaistan yli ojaan perjantai-iltana 8.5.2020. Mies puhalsi poliisin alkometriin 0,76 mg/l. Mies vietiin verikokeisiin veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Paikkakuntalaista miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Vammoja tai vaurioita ei tiedetä tulleen.
Kajaanin Kehräämöntieltä poliisi kirjasi myös rikosilmoituksen törkeästä rattijuopumuksesta. Paikalla partio oli pysäyttänyt nuoren kajaanilaisen miehen kuljettaman auton ja kuljettaja oli puhaltanut poliisin alkometriin 0,73 mg/l. Mies vietiin tarkkuusalkometrikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory