Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 9.5.2020

NordenBladet —

09.05.2020 klo 14.22Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Ohikulkija löi ja sieppasi kädessä olleen matkapuhelimen
Vantaa, Apajakuja 8.5.2020 klo 11.13
Kolmikymppinen nainen joutui rikoksen uhriksi yhdentoista jälkeen aamupäivällä perjantaina Vantaan Myyrmäessä. Nainen oli kävellyt pitkin Apajakujaa ja puhunut samalla puhelimeen. Yllättäen tummiin pukeutunut mies oli tullut hänen luokseen, tarttunut kiinni korvasta ja lyönyt häntä kasvoihin. Tämän jälkeen hyökkääjä oli siepannut naisen matkapuhelimen ja paennut paikalta.
Epäilty on noin 190 cm pitkä mies, jolla oli tummat lyhyet hiukset. Hän oli pukeutunut tummiin housuihin ja tummaan takkiin ja hän oli noin 30 – 40 -vuotias. Poliisi tutkii asiaa ryöstönä.
Mies nappasi Alkosta pullon Koskenkorvaa ja alkoi saman tien hävittää saalistaan
Vantaa, Olalehdonkuja, 8.5.2020 klo 14.35
Poliisi sai tehtäväksi ottaa kiinni näpistelijän, joka oli onnistunut varastamaan Alkosta pullon Koskenkorvaa. Vartija kertoi, että oli huomannut, miten liikkeeseen tullut kolmikymppinen mies oli napannut hyllystä viinapullon ja lähtenyt sen jälkeen pinkomaan juosten ulos kaupasta. Vartija oli sännännyt miehen perään ja soittanut samalla hätäkeskukseen.
Poliisipartio ennätti paikalle muutama minuutti tapahtuman jälkeen. Mies saatiin kiinni ja hänen povitaskustaan löytyi pullollinen taskulämmintä juomaa, josta hän oli jo ehtinyt nauttia virvoketta. Miestä epäillään näpistyksestä.
Ajokortiton kaahaili lievästi päihtyneenä Tuusulanväylällä
Vantaa, Tuusulanväylä, 8.5.2020 klo 22.05
Parikymppinen mies pysäytettiin Tuusulanväylällä nopeusvalvonnan yhteydessä hänen ajettua mittauspisteen ohitse 147 km/h nopeudella. Tapahtumapaikalla voimassa oleva nopeusrajoitus on 80 km/h. Mies pysäytettiin ja hänelle tehtiin puhalluskoe. Sekä seulonta-alkometrikokeen että poliisilaitoksella tehdyn tarkkuusalkometrin kokeen tulos jäivät niukasti alle rangaistavan rajan, joten miestä ei epäillä rattijuopumuksesta. Miehellä ei kuitenkaan ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja tämä tapaus on 16 kerta, kun häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta vuoden sisällä. Lisäksi häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory