Mainos:Viikkotiedote Etelä-Pohjanmaa 4 Р8.5 2020

NordenBladet ‚ÄĒ Maanantaina 25-vuotias mies kuljetti henkil√∂autoa aamup√§iv√§ll√§ Kortesj√§rvell√§. Poliisi pys√§ytti auton ja kuljettaja puhalsi yli kahden promillen tuloksen mittariin. Ajokorttikaan ei ollut en√§√§ voimassa. Mukana autossa oli auton omistaja, joka vastaa aikanaan auton luovuttamisesta p√§ihtyneelle ja kortittomalle.
Jalasjärvellä syttyi kerrostalossa tulipalo maanantaina iltapäivällä. Pelastuslaitos pelasti savun valtaamasta asunnosta tajuttoman kuusikymppisen miesasukkaan, joka toimitettiin sairaalaan. Palokunta joutui menemään asuntoon kiireisen tilanteen vuoksi moottorisahalla oven katkaisten tehden ovesta ns saluunanovimallin. Asukas on toipunut tapahtuneesta. Miehen pelastumista edesauttoi kunnossa ollut palohälytin.
Seinäjoella Kuortaneentiellä poliisi joutui maanantaina iltapäivällä väistämään vastaan tullutta henkilöautoa ja samalla tavalla ainakin kaksi muuta autoa joutui väistelemään vastaan ajanutta. Poliisi tavoitti pian tuon auton, jonka toispaikkakuntalaisen kuljettajan promillemäärä ylitti kolme promillea. Asian tutkintanimikkeet ovat törkeät rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Myös ajoneuvon omistussuhteissa riitti poliisilla tutkittavaa, koska auto oli ilmoitettu luvatta käyttöön otetuksi.
Evijärveltä poliisi tavoitti maanantaina keskipäivällä paikkauntalaisen miehen, joka oli lähtenyt asioimaan traktorillaan. Asiassa tutkitaan törkeää rattijuopumusta ja kortitta ajoa.
Tiistaina alkuiltapäivästä poliisi haki Kurikan keskustasta talteen n 70-vuotiaan miehen, joka oli lähtenyt asioilleen autollaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Tapahtuman selvittämiseksi mies tuotiin poliisin tiloihin Seinäjoelle.
Keskiviikkona puolen päivän aikaan poliisille ilmoitettiin Seinäjoella sijaitsevan Törnävän hautausmaan vahingonteoista. Ilmeni, että hautausmaalla oli liikkunut aamun aikana viisikymppinen mies, joka oli repinyt kukkia ja koristeita ja oli muutenkin aiheuttanut pahennusta hautausmaalla. Poliisi tavoitti miehen ja toimitti putkaan. Asiaa tutkitaan mm hautarauhan rikkomisina ja vahingontekoina. Seurakunta ottaa yhteyden vahingoitettujen hautamuistomerkkien omistajiin.
Keskiviikkona iltapäivällä kaatui Jalasjärvellä paikkakuntalainen seitsenkymppinen mies mopollaan jääden jumiin mopon alle. Kaatumisen syykin selvisi, kun poliisi puhallutti miehen, puhalluskoe osoitti melkein kahden ja puolen promillen humalaa. Seurauksena mm putkayön vietto Seinäjoella.
Torstaina poliisi pysäytti Seinäjoen keskustan tuntumassa alkuillasta auton, jossa oli 4 henkilöä sisällä. Autosta tulleen huumeiden hajun perusteella poliisi ryhtyi tutkimaan asiaa ja lopputulos oli se, että poliisi sai haltuunsa huumeita ja luvattoman toimintakuntoisen käsiaseen kotietsinnällä yhden epäillyn luona. Asiassa ilmenneiden seikkojen vuoksi poliisille syntyi epäilys huumeiden myynnistä tai sellaisen valmistelusta. Kolme autossa ollutta tuotiin Seinäjoen poliisivankilaan.
Torstaina iltapäivällä Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva 25-vuotias mies kävi anastamassa tavaraa Seinäjoen keskustan liikkeistä. Toisessa liikkeessä kaupan työntekijät olivat havainneet miehen varastamiset ja olivat pyrkineet estämään miehen poistumisen. Paikalle mennyt poliisi totesi tilanteen, jossa kaupan henkilökunta vartijan avustuksella piteli kiinni aggressiivisesti käyttäytyvää tekijää. Anastaja oli varustautunut hälyttimien poistamiseen soveltuvalla välineellä. Mies kertoi nauttineensa huumausaineita aamulla ja lompakosta löytyi vielä väärennettyjä rahojakin. Mies vietiin putkaan, jossa oli viettänyt edellisenkin yön rikosepäilyjen vuoksi.
Torstaina aamuyöstä poliisi tavoitti kertomansa mukaan koeajolla olleen Seinäjokismiehen Seinäjoen asuinalueella. Huumausaineen pikatesti osoitti huumeen käyttöä, joka toki varmistetaan verikokeella.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory