Mainos:ETELÄ-KARJALASSA OMAISUUS- VÄKIVALTA JA LIIKENNERIKOKSIA

NordenBladet —

07.05.2020 klo 13.25Kaakkois-Suomi
Imatralla paikkakuntalainen mies ajoi keskiviikkona 6.5.20 iltapäivällä rekisteröimättömällä moottoripyörällä ja kaatui kertomansa mukaan moottoripyörään tulleen teknisen vian vuoksi.
Mies loukkaantui ja hänet vietiin EKKS:aan. Poliisin suorittamissa tutkimuksissa selvisi miehen olleen alkoholin vaikutuksen alaisena, hänen puhalluskokeensa ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan, miestä epäillään myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Saman päivän iltapäivällä Lemillä paikkakuntalainen mies autoili lähes kahden promillen humalassa. Poliisille entuudestaan tuttu mies oli menettänyt ajo-oikeutensa jo aiemmin syyllistyttyään aiemmin vuoden 2020 aikana useampaan rattijuopumukseen.
Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Lappeenrannassa Muukon ampumaradalle on murtauduttu 5.5 – 6.5.2020 välisenä aikana sorkkaraudalla ovien lukituksia rikkomalla. Alustavassa tarkastuksessa ampumaradalta ei todettu mitään anastetuksi.
Etelä-Karjalainen apteekki oli tilannut Internetin kautta useita litroja käsidesiä ja maksanut tilaamansa tuotteet joita ei ole toimitettu eikä apteekin edustaja ole tämän jälkeen saanut yritykseen yhteyttä. Vastaavanlaisia tapauksissa on muuallakin Suomessa.
Poliisi varoittaa ”koronan varjolla” kaupustelevista huijareista ja kehottaa niin yksityisiä henkilöitä kuin yrityksiä varmistumaan mahdollisimman huolellisesti tuotteita kauppaavan osapuolen rehellisyydestä.
Imatralla poliisi otti 6.5.2020 iltapäivällä kiinni paikkakuntalaisen nuorehkon naisen joka oli hyppinyt asianomistajan ajoneuvon konepellin päällä ja pahoinpidellyt toista asianomistajaa mm. kasvoista raapimalla. Kiinniotetun naisen oman kertomuksen mukaan hänet oli ryöstetty ja saadakseen omaisuutensa takaisin hän oli hypännyt hitaasti liikkuneen ajoneuvon konepellille. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä ja vahingontekona.
Lappeenrannassa 7.5.2020 yöllä avioparille tuli riitaa jonka seurauksena vaimon kertoman mukaan mies oli kuristanut häntä kahdesti takaapäin, miehen kertoman mukaan vaimo oli käynyt häneen kiinni.
Naisella todettiin kaulalla punoitusta ja äänen menetystä jonka vuoksi ambulanssi vei hänet tarkastettavaksi EKKS:aan. Miehellä ei todettu vammoja ja hänet tuotiin Lappeenrannan poliisiasemalle rikoksesta epäiltynä pahoinpitelyyn.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory