Mainos:Alaikäistä epäillään entuudestaan tuntemattoman henkilön tapon yrityksestä – teko tapahtui lenkkipolulla Helsingin Pitäjänmäessä

NordenBladet —

06.05.2020 klo 15.57Helsinki
Helsingin poliisi tutkii Pitäjänmäessä ulkoilualueella sunnuntaina 3.5.2020 päiväsaikaan tapahtunutta väkivaltarikosta. Rikoksesta epäillään 17-vuotiasta tyttöä. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.
Tyttö kohtasi lenkkipolulla hänelle entuudestaan tuntemattoman 67-vuotiaan henkilön ja alkoi yllättäen lyödä tätä mattoveitsellä pään alueelle. Lyöntejä epäillään olleen useita ja tytön lopettaneen vasta, kun paikalle tullut sivullinen henkilö puuttui tilanteeseen. Poliisi haluaa kiittää tapahtumaan puuttunutta henkilöä hänen toiminnastaan.
Poliisi on kuullut tapahtuman asianomistajan ja kaksi todistajaa. Tapahtumienkulku on pääpiirteittäin selvä, ja esitutkinta valmistunee suhteellisen nopeasti.
– Poliisi pääsi kuulemaan epäiltyä ensimmäisen kerran vasta tänään. Rikoksesta epäilty ei osannut kertoa kuulustelussa mitään motiivia teolleen tai uhrin valikoitumiselle. Poliisi ei voi kommentoida salassa pidettäviä tietoja rikoksesta epäillystä tarkemmin, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss Helsingin poliisilaitokselta.
Väkivallan uhriksi joutuneelle henkilölle ei aiheutunut vaarallisesta tilanteesta huolimatta hengenvaarallisia vammoja.
Poliisi ohjaa esitutkintalain mukaisesti rikoksen uhrit tukipalveluiden piiriin.
Muuta tiedotettavaa asiasta ei ole.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory