Mainos:Vantaalla kortittomia kuljettajia liikenteessä

NordenBladet ‚ÄĒ Vantaan alue
Törkeä rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Vantaa, Varisto, 5.5.2020 klo 19.30
Poliisipartio sai tehtäväksi etsiä pakettiauto, jonka kuljettajan epäiltiin olevan päihtyneenä. Auto oli ajanut yleisillä teillä ja puistoalueella, missä ihmiset olivat joutuneet väistämään autoa. Partio pysäytti epäillyn auton pysäytysvaloa ja ääniä käyttäen Rystypolun kohdalle. Noin 60-vuotias ajo-oikeudeton mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 1,29 mg/l. Hänet käytettiin verikokeessa ja tuotiin kiinni otettuna Vantaan poliisivankilaan.
Huumausainerikos, rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Vantaa, Korso, 5.5.2020, klo 20.15
Poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto, jossa oli omatekoiset rekisterikilvet. Partio pysäytti auton Kulomäentielle Korson liittymän kohdalle. Kuljettajaksi selvisi noin 30-vuotias ajo-oikeudeton nainen. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajalta kysyttäessä omatekoisista kilvistä, hän kertoi poliisin joskus vieneen alkuperäiset. Autoon suoritettiin paikanetsintä. Kuljettajan penkiltä sekä hansikaslokerosta löydettiin minigrip-pussit, joissa oli huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja hänet tuotiin rikoksesta epäiltynä Vantaan poliisivankilaan.
Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksia
Vantaa, Rekola, 5.5.2020 klo 23.30
Tarjantiellä poliisipartio havaitsi pakettiauton, jonka rekisterikilvet eivät vastanneet ajoneuvon ominaisuuksia. Reilu 50-vuotiaalla mieskuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajokorttia ajokiellon takia. Lisäksi autosta oli määräaikaiskatsastus suorittamatta ja ajoneuvoverokin oli erääntynyt jo viime vuoden puolella. Kuljettajalla oli vuoden 14 aiempaa kortitta ajoa.
Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja väärän henkilötiedon antaminen
Vantaa, Varisto, 6.5.2020 klo 01.45
Vihdintiellä poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon selvittämiseksi. Reilu 30-vuotias naiskuljettaja antoi kysyttäessä erehdyttämistarkoituksessa toisen henkilön ajokortin esittäen sen omanaan. Ajokortti ei selkeästikään kuulunut kyseiselle henkilölle ja kuljettajan henkilöllisyys selvisi passista. Kuljettaja oli ajokiellossa toistaiseksi ja hänellä oli vuoden aikana kahdeksan aiempaa kortitta ajoa. Partio kuulusteli naisen paikan päällä ja hän myönsi tekonsa.
Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Vantaa, Kivistö, 6.5.2020 klo 02.35
Keimolantiellä liikennevalvonnan yhteydessä poliisipartio pysäytti pakettiauton kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi. Reilu 30-vuotias ajo-oikeudeton mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea, mutta poissaolevan käytöksen perusteella suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Pakettiautoon tehtiin paikanetsintä, mutta autosta ei löydetty huumausaineita. Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja määrättiin edelleen ajokieltoon. Hänen ajokortti oli saatu poliisin haltuun edellisen ajokiellon aikana.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory