Mainos:Hämeessä autoiltiin jälleen humalassa

NordenBladet — Heinola
Tiistaina puolen päivän jälkeen Paasossa valtatiellä 5 noin 55-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Etelään päin seilannutta autoa kuljettanut mies puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.
Hartola
Tiistaina iltapäivällä valtatiellä 4 noin 40-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Etelän suuntaan matkalla ollut auto oli ohittamassa edellä ajanutta ja oli vähällä törmätä vastaan tulleeseen poliisiautoon. Tapahtumapaikalla oli kumpare näköesteenä ja sulkuviiva ohittaneen auton ajosuunnassa.
Kuljettaja puhalsi rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hänen ajo-oikeutensa oli vanhentunut, auto oli poistettu liikennekäytöstä maaliskuussa 2019, se oli katsastamaton ja sen ajoneuvovero oli erääntynyt. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, ajoneuvoverorikkomuksena ja ajoneuvorikkomuksena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory