Mainos:Epäiltyjä liikenne- ja omaisuusrikoksia Pohjois-Savossa

NordenBladet —

05.05.2020 klo 11.31Itä-Suomi
Poliisipartio havaitsi maanantaina 4.5 klo 15:50 liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton Kuopiossa Jynkänkadulla ja päätti tarkastaa kuljettajan ajokunnon. Autolla ajaneen miehen epäillään olleen päihtynyt ja hänen ajo-oikeutensa oli rauennut. Poliisi havaitsi saman auton klo 17.00 Minna Canthin kadulla ja pysäytti sen tarkastusta varten. Autossa oli eri kuljettaja kuin aikaisemmin, mutta myös hänen epäillään kuljettaneen autoa päihtyneenä.
Poliisille tuli ilmoitus 4.5 klo 16:45, jonka mukaan henkilöauto palaa Siilinjärvellä Panninniementiellä sijaitsevalla rivitalon parkkipaikalla. Pelastuslaitos oli saanut palon sammutettua poliisin saapuessa paikalle. Palopaikan läheisyydessä oli rakennuksia ja muita ajoneuvoja. Henkilöauto tuhoutui täysin palossa. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Rikosnimike ja muut asiaan liittyvät seikat tarkentuvat tutkinnassa, joten tapauksesta ei ole muuta tiedotettavaa.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 4.5 klo 20:33 Kuopiossa liikkeellä olevasta kilvettömästä henkilöautosta. Poliisipartio havaitsi auton Tehdaskadulla. Autoa kuljettaneen miehen epäillään syyllistyneen mm. rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Poliisipartio mittasi liikennevalvonnassa ajoneuvojen nopeuksia Kuopiossa VT5:lla Kelloniemen kohdilla tiistaina klo 02:50 aikaan. Pohjoisen suunnasta tuli henkilöauto, jolle mitattiin 160km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Autossa oli neljä matkustajaa. Autoa kuljettanut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä seuraaviin tapauksiin:
Varpaisjärven toimintakeskus Helmen tiloihin on murtauduttu 1.5 – 4.5.2020 välisenä aikana ja anastettu omaisuutta. Kiinteistö sijaitsee osoitteessa Tallisentie 4 Varpaisjärvi.
Siilinjärvellä on 4.5.2020 klo 22:30 aikaan mopoilija törmännyt liikennemerkkien väliin sidottuun muoviseen liikennehuomionauhaan. Mopoilija oli ajanut Toritietä kohti Kasurilanmäentietä, kun R-kioskin ja linja-autoaseman välillä olleiden suojatieliikennemerkkien väliin oli viritetty muovinen huomionauha. Mopoilija kaatui ja loukkasi itseään.
Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory