Häiriökäytös ja meluamiset työllistivät Hämeessä

NordenBladet —

05.05.2020 klo 08.18Häme
Vuorokausi Hämeen poliisissa työllisti 230 tehtävällä. Tehtävät jakaantuivat Päijät-Hämeeseen 136 tehtävällä ja Kanta-Hämeeseen 94 tehtävällä. Rattijuopumuksesta epäiltyjä tavattiin kaksi, molemmat huumeratteja. Toinen heistä pysäytettiin Lahdessa, toinen Hämeenlinnassa. Kotihälytyksiksi luokiteltavia tehtäviä hoidettiin kaikkiaan 17. Tapaukset olivat pääosin häiritsevää meluamista ja juhlimisen ääniä. Tehtäviä häiriökäyttäytymisen takia oli kaikkiaan 26 kappaletta. Tehtäviä henkilön päihtymyksen vuoksi hoidettiin kymmenen tapauksen osalta.
LAHTI
Maanantaina illalla poliisipartio havaitsi Lahdenkadulle kääntyvän henkilöauton Kivistönmäellä. Auto pysäytettiin ja sen kuljettajan kunto tarkastettiin. Alkometri näytti nollaa, mutta eri seikoista johtuen kuljettajana toiminutta miestä oli syytä epäillä huumeiden käytöstä. Mies oli lisäksi ajo-oikeudeton. Mies käytettiin verikokeessa ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeillä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikos. Alustavassa puhuttelussa mies myönsi käyttäneensä viikonloppuna huumeita.
LAHTI
Mukkulassa tapahtui maanantaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto ja polkupyöräilijä törmäsivät Mukkulankadun ja Vanhatien risteyksessä. Onnettomuus tapahtui, kun Mukkulan ostoskeskuksen suunnasta kevyen liikenteen väylän jatkeena olevalle suojatielle pyöräillyt nainen törmäsi Vanhatieltä Mukkulankadulle kääntyneen auton kylkeen. Molemmille osapuolille paloivat vihreät valot. Polkupyöräilijänä toiminut nainen loukkaantui törmäyksen johdosta ja hänet vietiin sairaalaan tarkistukseen. Hän ei käyttänyt pyöräilykypärää.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory