ASIOITA, joita voit tehdä odottaessasi seuraavaa lentoa lentokentällä

ASIOITA, joita voit tehdä odottaessasi seuraavaa lentoa lentokentällä

OHMYGOSSIP – Elämä ei ole muuta kuin pitkä odotusprosessi. Jokainen odottaa yhtä ja toista asiaa elämässään. Lennot ovat yhä useammin myöhässä tai sitten välilaskujen välillä on pitkät odotusajat, mikä aiheuttaa sen, että lentokentät maadoittuvat ihmisistä.

1. Kehitä tietoasi maailmasta
Kun tunnet tylsyyttä viettäessäsi aikaa lentokentällä, sinun on parasta lähestyä kirjakauppaa. On aina hyvä ja hyödyllistä elvyttää tietoa maailmasta, ovat ne sitten säännöllisiä tai ajankohtaisia tietoja. Jos olet kansainvälisellä lentokentällä voit selata useita sanomalehtiä ja ulkomaalaisia kirjoja sekä hemmotella itseäsi erilaisilla lukukokemuksilla.

2. Rentoudu
Useimmilla lentoasemilla on kylpylä, salonki ja rentoutumisalue. Jos kärsit aikaerorasituksesta tai haluat tuntea olosi virkistäytyneeksi, rentouta itseäsi hieronnan tai kasvohoidon kautta, niin tunnet olosi hyväksi.

3. Etsi hyviä tarjouksia
Naiselle ei tarvitse kertoa erikseen mitä hänen tulee ostaa lentokentältä, vaan hän automaattisesti tekee niin, jos hän näkee useita jännittäviä tuotteita. Lentokenttä on loistava paikka ostaa ylellisiä ja kalliita tavaroita, varsinkin, jos olet säästänyt rahaa. Sinä voit tehdä hyviä ostoksia tullittomien tavaroiden suhteen, kuten kosmetiikka, erilaiset tavarat ja suklaa. Voit ostaa niitä itsellesi sekä omille rakkaille ystäville ja perheellesi kotiin.

4. Hanki viihdyttäviä iltapäivälehtiä ja juoruilevia aikakausilehtiä
Kuten sanottu, kirjakaupan tarjonta varmasti viihdyttää ja elävöittää sinua, jos huomaat olevasi jumissa lentokentällä pitkiä päiviä. Kansainväliset lentokentät ovat erittäin viihdyttäviä ja juoruja täynnä olevat sensaatiolehdet voivat saada jopa rakkosi halkeamaan. Voisit myös hankkia itsellesi palapelikirja Sudokun, ristikkoja tai sananhakuja, jotka pitävät aivosi terävinä ja aktiivisina.

5. Kirjoita muistiin matkakokemuksia
Miksi et kirjoittaisi matkakokemuksiasi odottaessasi lentoasi? Jos matkasi ei jatku heti, niin voit kirjoittaa siitä, mitä odotat tältä matkalta ja matkan jälkeen voit vertailla ovatko kokemuksesi vastanneet odotuksiasi.

Kuva: OHMYGOSSIP/Helena-Reet Ennet
Lähde: Ohmygossip.com


Tags assigned to this article:
lentokenttäMatkamatkailu

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory