Kokemäen poliisiaseman tiedote 2.5.2020

NordenBladet — Kokemäen poliisiaseman tiedote 2.5.2020:
Vuonna 1989 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen Harjavallassa törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta 1.5.2020 klo 21 aikaan.
Hätäkeskukseen ilmoitettiin, että Harjavallassa Huhdankulmantiellä on punainen henkilöauto ajettu ojaan ja kuljettaja vaikuttaa humalaiselta. Kuljettaja oli jäänyt autolle ja matkustaja oli lähtenyt pois paikalta.
Kuljettaja puhalsi poliisin alcometriin klo 21.30 tuloksen 1,29 mg/l.
*******************************************
Vapunpäivänä 1.5.2020 klo 23.30 aikaan vuonna 1991 syntyneen naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen sekä liikennerikkomukseen Huittisissa.
Kokemäen poliisipartio sai häkeltä ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Riuttanmaantiellä Huittisissa. Riuttanmaantien ja Kalsinkulmantien risteyksessä henkilöauton perä oli ojassa ja keula tien puolella partion saapuessa paikalle.
Kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe seulonta-alkometrillä ja tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänet otettiin asian selvittämiseksi.
********************************************
Vuonna 1998 syntyneeen mieshenkilön epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, sekä ajoneuvorikkomuksiin Rantatiellä Säkylässä 1.5.2020 klo 16.15-17 aikoihin.
Poliisipartio sai ilmoituksen, että kilvetön henkilöauto hurjastelee Marttilantiellä Säkylässä. Ko henkilöauto tuli partiota vastaan Rantatiellä Säkylän ja Euran rajalla.Partio pysäytti auton ja kuljettajana toimi henkilö, joka on ajokiellossa toistuvista ajo-oikeutta ajoista. Auto oli puutteiltaan tieliikenteeseen soveltumaton ja se otettiin poliisin haltuun. Auto oli lisäksi määräaikaiskatsastamaton ja liikenteestä poistettu.
Auton kyydissä oli tapahtumahetkellä kaksi matkustajaa.
*********************************************
Lauantaina 2.5.2020 varhain aamulla klo 06 aikoihin henkilöautol oli ajettu ulos tieltä Säkylässä Pyhän Henrikintien ja Jokelantien risteyksessä. Poliisipartio totesi, että henkilöauto oli katollaan ojassa Pyhän Henrikintien ja Jokelantien risteyksessä. Auto on ajautunut ulos tieltä ja törmännyt Jokelantien risteyksen ojarumpuun. Tästä auto on edelleen pyörähtähtänyt katolleen ojaan kulkusuunnassaan tien oikealle puolen. Auto tuhoutui ulosajossa ja toinen autossa olleista loukkaantui lievästi.
Poliisi selvittää tapahtumia ja tutkii asiaa tässä vaiheessa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
***********************************************

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory