Vapun juhlinta Oulun poliisilaitoksen kenttäjohtoalueilla sujui rauhallisesti

NordenBladet —

02.05.2020 klo 00.26Oulu
Oulun poliisilaitoksen johtokeskuksen näkökulmasta ohjeistukset kotona pysymisestä ja lähikontaktien välttämisestä on todellakin otettu nyt tosissaan.
Koillismaan kenttäjohtajan ylikonstaapeli Mauri Liikasen mukaan kotihälytyksiä on ollut selvästi enemmän tavanomaiseen verrattuna. Tarpeettomia kokoontumisia on kuitenkin ollut todella vähän ja ihmiset ovat noudattaneet rajoituksia annettujen ohjeiden mukaisesti.
Kainuun kenttäjohtoalueella päivä on sujunut myös hyvin rauhallisissa merkeissä.
Jokilaaksojen kenttäjohtajan mukaan Haapajärvellä ja Oulaisissa häiritsevää ajoa ja musiikinsoittoa on esiintynyt poikkeuksellisen paljon. Illan aikana tuli muitakin ilmoituksia häiritsevästä liikennekäyttämisestä mopoilla ja autoilla koko poliisilaitoksen alueella, mikä kertoo ainakin kevään etenemisestä.
Vaikka yleiskuva vapun juhlinnasta on rauhallinen, huomionarvoista on kuitenkin se, että Oulun alueella säilöönottotilat ovat lähes täynnä.
Yleisjohtaja komisario Mika Laurin mukaan kotihälytyksiä ja murtotehtäviä tuli ilmi poikkeuksellisesti jo alkuillasta, vaikka normaalisti niitä esiintyy enemmän yöaikaan.
“Nyt täytyy kyllä kiittää ihmisiä kuuliaisuudesta, niin hienosti on ohjeita ja pyyntöjä noudatettu”, totesi tehostettua vapun valvontaa Oulun kenttäjohtoalueella johtanut ylikonstaapeli Jarmo Makkonen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory