Meri-Lapin päivittäistiedote

NordenBladet — Simosta Ratatieltä anastettiin sunnuntaina 19.4.2020 paljukärry. Poliisi pääsi nopeasti epäiltyjen jäljille valvontakameran kuvien avulla ja otti kiinni kaksi henkilöä epäiltynä mm. varkaudesta. Esitutkinnassa epäillyt tunnustivat teon, mutta kärry paljuineen jäi tuolloin kateisiin.
Pelkkä kärry löytyi 21.4.2020 Kemistä. Poliisi sai vihjeen paljusta ja se löytyi 1.5.2020 Kemissä sijaitsevan omakotitalon pihasta. Talon omistajaa epäillään kätkemisrikoksesta. Kaikki epäillyt ovat noin 30-vuotiaita miehiä ja kaksi heistä on paikkakuntalaisia. Tavarat on palautettu omistajalle.
Ylitorniolla Ainiovaarantiellä murtauduttiin lämpölaitoksen työmaan työkaluvarastoihin ja anastettiin suuri määrä työkaluja aamuyöllä 30.4.2020.
Myöhemmin iltapäivän puolella poliisille tuli ilmoitus henkilöautosta, joka oli suistunut ojaan Palovaarantiellä, Torniossa. Henkilöautossa oli lämpölaitokselta anastettua omaisuutta.
Suistumispaikalta ja sen läheisyydestä otettiin kiinni kaksi mieshenkilöä.
Asiaa tutkitaan mm. rikosnimikkeillä varkaus ja huumausaineen käyttörikos.
Kemissä Tulkinkujalla mieshenkilö kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena 30.4.2020. Tämä oli miehen 11. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Kemissä Oklaholmankadulla mieshenkilö kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena niin ikään 30.4.2020. Tämä oli miehen 19. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä.
Poliisi tutkii molempia asioita rikosnimikkeillä rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.
Poliisilla ei ole em. asioista muuta tiedotettavaa, koska niiden tutkinta on kesken.
Mikäli joillakin on em. asioihin liittyviä havaintoja, pyydetään ne ilmoittamaan numeron 0295466156 tai sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory