Mainos:Hämeessä Vapun vietto on sujunut rauhallisesti

NordenBladet — Kulunut vuorokausi oli tehtävä- ja kiinniottomäärältään normaalin viikonlopun tasoa, Kanta-Hämeessä jopa tavallista rauhallisempaa.
Lahti
Torstai-iltana Renkomäessä noin 25-vuotias nainen kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Torstai-iltana Mukkulassa noin 30-vuotias mies kuljetti henkilöautoa huomattavalla ylinopeudella. Poliisi mittasi tutkalla auton nopeudeksi 140 km/h rajoituksen ollessa 60 km/h. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Hänet otettiin kiinni Lahden pääpoliisiasemalle epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään rattijuopumukseen.
Perjantaina aamuyöllä Mukkulassa noin 20-vuotias mies kuljetti henkilöautoa Vääksyntiellä kohti Lahtea huomattavalla ylinopeudella. Poliisi mittasi tutkalla auton nopeudeksi 124 km/h rajoituksen ollessa 60 km/h. Hän puhalsi rattijuopumusta osoittavat lukemat. Kyydissä hänellä oli kolme henkilöä. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon, hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun ja mies otettiin kiinni Lahden pääpoliisiasemalle epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja rattijuopumukseen.
Hollola
Perjantaina aamuyöllä Salpakankaalla noin 40-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hän yritti vastustaa verinäytteen ottoa rimpuilemalla, mutta poliisi taltutti miehen kiinni pitämällä. Hänet otettiin kiinni Lahden pääpoliisiasemalle epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja virkamiehen vastustamiseen.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory