Mainos:Epäiltyjä liikennerikoksia Kuopiossa

NordenBladet — Torstaina klo 18:20 tapahtui Kuopiossa Kellolahdentien ja Suurahontien risteyksessä kahden henkilöauton välinen kolari, jossa toinen auto pakeni paikalta. Poliisille selvisi, että mies oli kuljettanut yksin henkilöautoa Poijutien suunnasta kohti risteystä tarkoituksenaan jatkaa matkaa suoraan Rahusenkankaan suuntaan. Risteyksessä hän oli huomannut, että vasemmalta puolelta tulee auto kovaa vauhtia päin punaisia valoja. Kyseinen auto oli törmännyt miehen auton keulaan. Miehen kuljettama auto vaurioitui ja hinattiin pois paikalta. Henkilövahinkoja ei tapahtunut. Törmäyksen aiheuttanut auto oli lähtenyt välittömästi jatkamaan matkaa kohti Kelloniemeä. Poliisi löysi myöhemmin auton tyhjänä. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Poliisille tuli ilmoitus, jonka mukaan henkilöauto on törmännyt pylvääseen Harjukadulla Kuopiossa torstaina klo 22:40. Poliisi tavoitti paikalta miehen, jonka epäillään kuljettaneen luvatta käyttöön ottamaansa autoa päihtyneenä. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.
Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Kuopiossa Kolmisopentiellä perjantaina klo 01:45. Henkilöautoa kuljettaneella miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hänen epäillään olleen myös päihtynyt.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory