Kokemäen poliisiaseman tiedote 30.4.2020

NordenBladet — Huittinen:
Vuonna -01 syntyneen mieshenkilön epäillään syyllistyneen mm. törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Huittisissa 29.4.2020 n. klo 16-15-17.10 aikaan. Kokemäen poliisin kenttäpartio oli suorittamassa liikenteenvalvontaa Huittisissa Karhiniementiellä, kun heitä vastaan oli ajanut poliisille entuudestaan tuttu ajo-oikeudeton henkilö. Poliisipartio oli lähtenyt kyseisen ajoneuvon perään pysäyttääkseen tämän tarkistusta varten, mutta pysäytettävän ajoneuvon kuljettaja oli lähtenyt välittömästi kiihdyttämään voimakkaasti paetakseen poliisin pysäytystä. Takaa-ajoa oli jatkunut laajalla alueella Huittisissa ja takaa-ajon aikana pakeneva kuski oli aiheuttanut useita vaaratilanteita sivullisille tienkäyttäjille.
Tekoon käytetty ajoneuvo tavoitettiin lopulta erään Huittisissa sijaitsevan konehallin sisältä ja kuljettaja hallin viereisestä asunnosta. Kuljettaja otettiin kiinni ja toimitettiin Porin poliisivankilaan tutkintatoimenpiteitä varten. Tekoon käytetty ajoneuvo takavarikoitiin poliisin toimesta kuskin vastaavien tekojen entisyyden johdosta.
Kuljettajalle suoritetut päihdetestit olivat negatiivisia.
Kuljettajaa epäillään törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä niskoittelusta poliisia vastaan.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory